Milyen kesztyűt válasszunk télire? Íme a meleg és divatos modellek, amelyektől nem szeretne megválni!

Kesztyű télre

A téli stílus nem megy meleg kesztyű nélkül, amely megvédi a kezét a fagytól és a széltől. A tökéletes modellt keresi? Eláruljuk, melyik téli kesztyű válik be a legjobban, és mire kell figyelni, hogy tökéletes legyen!

Bőrkesztyű

Egy időtlen klasszikussal kezdünk, vagyis a bőrkesztyűkkel. Ez a halhatatlan kiegészítő soha nem megy ki a divatból, és rendkívül sokoldalú – mind a hétköznapi, mind a nagyobb alkalmakkal jól mutat. Télen használjon bélelt bőrkesztyűt, pl. gyapjút vagy műszőrmét – a leghidegebb fagyok idején is melegen tartanak. Többek között lehet választani divatos foltvarrással díszített fekete bőrkesztyűt – viselje például magas gallérú matt kabáttal és rugalmas felsőrésszel rendelkező csizmával. A gyöngyös bőrkesztyűk viszont a csillogás rajongóinak ajánlottak – kombinálja az ilyen modelleket láncos csizmával! Még több inspirációra van szüksége? Teve színű pongyolához válasszon barna bőrkesztyűt és szigetelt bossman sapkát divatos arany színű lánccal. A palackzöld pehelykabátot egészítse ki fekete ökobőr kesztyűvel, és válasszon egy vastag fekete-zöld kockás sálat. Ehhez velúr csizmák kesztyű színéhez és kész a fazon! Ha szeretne egy kicsit finomítani az öltözékén, válasszon szegecsekkel, kivágásokkal ellátott bőrkesztyűket. Részletek rock és motoros hangulatban azonnal felpezsdítik a készletedet.

Ujjatlan kesztyű

Néhány évszázaddal ezelőtt egészítették ki az esti ruhákat, mára meghódítják az Instagramozók és a divat diktátorok szívét – az ujjatlan kesztyűk abszolút slágerek! Stílusosak, praktikusak (érintőképernyő könnyen használható), és ami még jobb, sokféle színben és mintázatban kaphatók! Könnyedén megtalálhatja az Ön számára tökéletes modellt. A legnépszerűbbek a puha kötött anyagokból készült ujjatlanok – különösen a zsinórral vagy láncfonással díszítettek. Érje el az őszi színű szabásokat, amelyek tökéletesen passzolnak például egy bézs színű trench kabáthoz vagy egy szuper divatos, palackzöld, fémes fényű kabáthoz. Pszt: vegyen fel egy fényes gyűrűt az ujjára, hogy feldobja a megjelenését! Az ujjatlan pamutkesztyűk fenomenálisan néznek ki, ha mackókabáttal vagy bárányszőrme-utánzattal párosítják. Kötött modell helyett választhat ujjatlan bőrkesztyűt is, ami tökéletes lesz bőrszoknyához vagy leggingshez való formázáshoz! Viselje őket zsebes táskákkal és magastalpúcsizmákkal.

Szőrme kesztyű

Milyenek lennének a téli kiegészítők szőrmeelemek nélkül? A szőrmés kesztyűk szuper stílusosak sokféle kombinációban, és tökéletesen melegítik bőrünket. Ezek a modellek pont megfelelőek a hidegebb hónapokra! Mivel kell kombinálni őket? Viselhet szőrmebetétes kesztyűt, például báránybőr dzsekivel – plusz vékony szabású farmert és tornacipőt vagy éksarkú csizmát! A szélén szőrmével kötött kesztyűk is érdekesen néznek ki – gyönyörű szettet alkotnak egy fonatos szövésű pulóver ruhával és egy hosszú, kigombolt kabáttal! Aki elfoglalt, annak a szálas szőrmés velúr kesztyűt ajánljuk – nehéz elveszíteni, és tökéletesen illeszkedik a trendekbe. A pomponnal ellátott prémes ujjatlan hatékony kiegészítő lesz, amely kifejező kiegészítője lesz az egész stílusnak. Mit szólna a fehér bárányszőrme díszítésű velúr ujjatlanhoz? Mi teljesen az igen mellett vagyunk! Még jobban mutatnak a felső szélén szőrmével szegett hócsizmával.

Még több tippünk van az Ön számára: nézze meg, milyen kabátot válasszon télire!