Stílus ezüst szandállal. Minden, amit tudnia kell a trendi megjelenés megteremtéséhez

Az ezüst kiegészítők vagy cipők nagyon kifejezőek és ami a legfontosabb, divatosak! Minden divatrajongó ruhatárában lennie kell néhány fémesen csillogó darabnak. Ma az ezüst szandálokat állítjuk reflektorfénybe. A divatrajongók szerte a világon beleszerettek ebbe a különleges nyári cipőszínbe, és mi nem lepődünk meg! Még a legegyszerűbb öltözék is egyedi jelleget kap, ha ezüst női szandállal párosítjuk.

Mi illik az ezüst szandálhoz?

Megfelelően megformázva az ezüst szandálok alkalmi és esti megjelenéshez is illenek. A lapos talpú ezüst szandálok farmerrel és fehér pólóval a hétköznapi megjelenésében is helyet kapnak. Ha szereti a lábbeliket kifejezőbbnek, válassza a platform szandálokat, amelyek az idei szezon slágerei! Egy ezüstszálas, egyszínű platform vagy egy teljesen ezüstmintás szandál tökéletes kiegészítője egy tengerkék színű felsőnek és egy redős vagy ceruzaszoknyának. Az ezüstszínű, alacsony sarkú szandál bézs színű chinóval és fehér inggel párosítható. Párosítsa farmerrel, spanyol blúzzal és ezüstszínű tűsarkú szandállal. Szereti az avantgárd kombinációkat sportos stílusban? Válassza a vaskos talpú, ezüstszínű tépőzáras szandálokat. Párosítsa őket motorosnadrággal és fehér blúzzal, csillogó sapkával. Készen áll a streetwear borító megjelenése! Melegebb napokon cserélje le a pulóvert egy fehér, nyitott hátú bodyra. Az ezüst öko-bőr szandál kígyóbőr domborítással minden eredeti trend kedvelőjének kötelező darab. Az állatminták is nagyon népszerűek ebben a szezonban!

Ruha és ezüst szandál – melyik ruhát válasszuk?

Az ezüst szandál és a ruha remek párosítás lehet, de a trükk az, hogy jól eltalálja őket. Az ezüst szandál bármilyen típusú ruhához jól illik – csak arra ügyeljen, hogy a színeket és a díszítéseket tartsa a minimumon, mivel az ezüst cipő már önmagában is feltűnő. A magassarkú szandál tökéletes egy fekete, vékony pántokkal ellátott ruhához. Választhat csillogó díszítésű ruhát is, de ne feledje, hogy minél kevesebb, annál jobb. Az ezüst magassarkú szandálok szintén jól illenek az esküvői ruhához, remek választás azoknak a nőknek, akiket a fehér cipő nem győzött meg teljesen, vagy akik szeretnék, hogy az öltözékük kiemelkedjen. Az ezüstös árnyalatú tűsarkú szandálok szintén jó társak lesznek egy estélyi ruhához. Könnyen választhatja ezt a modellt egy hivatalos partira, de akár egy baráti összejövetelre is, ahol nem érdekli a dress code.  Mit szólna egy fémes összképhez? Egy koktélruha flitterekkel és ezüst szandálokkal a legjobb választás! Az ezüstös megjelenéshez visszafogott sminkre van szükség, a szemhéjra pedig hűvösebb árnyalatokat használjunk. A piros csak az ajkakon megengedett.