Hogyan viseljünk oldaltáskát? Fedezze fel a legjobb női divatot!

A kézitáska minden nő öltözékének elengedhetetlen része. Végül is, néhány alapvető dolgot magával kell vinnie igaz? A oldaltáska egyértelműen az egyik legnépszerűbb táskamodell. A neve nem a semmiből származik – a vállon átvetett, hosszú pánton hordott, cipzárral vagy patenttal ellátott táska a postások által hordott táskákat juttathatja eszünkbe. Kedvet kaptott egy ilyen táska megvásárlásához, de nem tudja, mihez passzol? Kíváncsi, hogyan egészítse ki a megjelenését egy oldaltáskával? Használja tippjeinket!

Még mindig divatos az oldaltáska?

Függetlenül attól, hogy egy fekete letterman táskával fog-e stílust kialakítani, vagy esetleg egy tengerkék táskát fog választani, valószínűleg azon tűnődik, hogy ez a táskamodell még mindig divatos választás-e? Persze, hogy az! A táska a klasszikus és a funkcionalitás kombinációja. Nem túl nagy, nem túl kicsi – lehetővé teszi, hogy bepakolja a napi szükséges dolgokat, de különleges alkalmakra is alkalmas lesz. Egy egyszerű, elegáns táska egy ruhához viselve tökéletes része lesz az öltözékének egy esküvői fogadáson, egy elegáns vacsorán vagy egy klubbban tartott partin.

Női oldaltáska: hozzon létre stílusokat számos alkalomra

Azt már tudja, hogy mi az a kézitáska, de tud-e egy megjelenést létrehozni az adott modell segítségével? Már említettük, hogy egy megfelelően összerakott öltözéket egy táskával különböző alkalmakra használhat. Mi van, ha hétköznapi ruhára van szüksége? Tegyük fel, hogy egy piros táskával szeretne stílust kialakítani – a táska színe feldobja az egész ruhát, és ragadozóbb jelleget kölcsönöz neki. Egy tengerkék farmer, fehér póló és fehér sneakers tornacipő kombinációjához a piros táska passzolnak egymáshoz. Ha hidegebb van odakint, viseljen farmerdzsekit vagy fekete motoros dzsekit a felső részen.

Ha olyan táskát keres, amely csillapítja a ruhája színtelítettségét, a szürke táskával való öltözködés nagy sikert arathat. Ez a szín remekül fog mutatni egy piros ruhával. Ebben az esetben a szürke cipő tökéletes kiegészítője az egész ruhának. A barna táskák fekete, szürke, piros vagy bordó színben is elkészíthetők. A barna különösen elegánsan mutat ezekkel a színekkel kombinálva. Ugyanezeket a színtippeket követheti, ha azon tűnődik, hogyan hozzon létre stílust egy férfi kézitáskával. IGEN – a oldaltáska egy nagyszerű táskamodell a férfiak számára.

Jó választás egy oldaltáska a ruhához?

Ha fogalma sincs, hogyan viseljen egy oldaltáskát különleges alkalmakra, vegye figyelembe tippjeinket! Először is, egy elegáns, klasszikus ruhához illő táskának elegánsnak kell lennie – az egyszerű forma és a táska hétköznapi jellegére utaló elemek hiánya elengedhetetlen. Milyen színű oldaltáska lesz a legjobb választás? A táska árnyalatának kiválasztásakor figyelembe kell vennie a ruha és az egyéb kiegészítők színét, amelyek az öltözékét alkotják.

 Mit jelent ez a gyakorlatban? Egy piros ruhához fekete, bézs vagy piros táska is passzolhat – de ha vörösről van szó, a legjobb, ha az öltözéke maximum két színre épül. Egy harmadik árnyalat bevezetése színkeveredéshez vezethet. Egy fekete ruhához bármilyen színű ruhát felvehet, így ha sárga, narancssárga vagy rózsaszín táskát szeretne, a fekete a megfelelő választás. Egészítse ki a megjelenést a ruhával vagy a táskával azonos színű cipővel.

A bézs színű táskával való styling szürke, sötétzöld vagy barna színű ruhákhoz, míg a bordó táskával való styling akkor lesz a sláger, ha tengerkék vagy fehér színű ruhát kíván viselni. A bordóbarna is gyönyörűen kiemeli a világosszürke nemességét.

EMLÉKEZTETÉS: Hogyan viseljük a kézitáskákat? Egy megfelelően összeillesztett modell a mindennapokban és ünnepi alkalmakkor egyaránt szolgálhatja Önt. Nem tudja, mihez illik a táska? Viselje hagyományos farmerrel és tornacipővel, vagy ha elegánsabb megjelenésre vágyik, vegyen fel tűsarkú cipőt, ceruzaszoknyát és klasszikus blúzt. Az oldaltáska nagyon sokoldalú kiegészítő, ezért érdemes helyet találni neki a ruhatárában.