-
Mutasson többet

Férfi bokacsizma

Termékek: 48
Rendezés:
Fekete Bakancs
Fekete Bakancs
17 899 Ft
13 424 Ft
kóddal: ALL25
Barna Bakancs
Barna Bakancs
17 899 Ft
13 424 Ft
kóddal: ALL25
Tengerészkék Bakancs
Tengerészkék Bakancs
17 899 Ft
13 424 Ft
kóddal: ALL25
Tengerészkék Bakancs
Tengerészkék Bakancs
18 999 Ft
14 249 Ft
kóddal: ALL25
Fekete bakancs
Fekete bakancs
17 339 Ft
19 949 Ft
13 004 Ft
kóddal: ALL25
48 / 48 termék megjelenítése

Férfi bokacsizma - időtálló cipő télre

A férfi bokacsizmáról azonnal az osztály és az elegancia jut eszünkbe, ami nem hiányozhat egy férfi ruhatárból. Ezeket a cipőket minden férfi ismeri, aki odafigyel arra, hogy stílusa minden részletében kifinomult legyen! Kiválóan használható cipőként öltönyhöz vagy nagyobb alkalmakra, például egy őszi vagy téli esküvőre vagy egyéb családi összejövetelekre. Hogyan néznek ki? A lapos sarkú férfi boka csizma, fűzős csizma, felsőrésze a boka fölé ér. Általában csak elegáns stilizációkkal társítják őket, de ez nem teljesen igaz. Ennek a férfi cipőstílusnak számos más, kicsit hétköznapibb formája is van. Jelenleg nem csak a téli, hanem a tavaszi vagy nyári változatban is megtalálja őket. Tehát ha szereti az univerzális, divatjamúlt stílusokat, ezeket a cipőket csak Önnek valók! A born2be.hu oldalon szabadon választhat a különböző szabások, színek, méretek és anyagok közül. Itt találhat erősen szigetelt modelleket, férfi téli csizmák stílusában, valamint bélés nélküli csizmákat, amelyek tökéletesek az átmeneti évszakok stílusához. Gondoskodunk a méretek folyamatos kiegészítéséről, kollekciónk diverzifikációjáról, hogy minden úriember találjon magának valamit. Melyik cipőt választaná ma?

Férfi bőrcsizma

A férfi bőr bokacsizmák a legnépszerűbbek minden korosztály körében. Sima bőrből készült cipő, amely tökéletesen illeszkedik azokhoz a stílusokhoz, amelyekben az elegancia játsza a főszerepet. Munka közben is viselheti őket egy elegáns alkalmi öltözet kiegészítéseként. A fekete férfi bőrcsizma jól mutat sima, világos inggel, gyűrött nadrággal és aktatáskával. Az ilyen lábbelik hozzáadják az osztály teljes stilizációját, és jól helyettesítik a férfi nyári félcipőket. A bronz modellek kombinálhatók szűkülő szárú farmernadrággal, pamut hosszú ujjú kabáttal, vagy vastagabb, egyenes szabású pulóverrel. Elkészült egy félig formális készlet! A born2be.hu oldalon természetes és ökobőrből készült cipőket is talál, amelyek egyformán lenyűgözőek. Ha érdekli a kivételes kényelem, és értékeli a természetes anyagokat, akkor figyeljen a férfi cipők természetes bőrből készült talpbetétes csizmáira, amely biztosítja a viselési kényelmet.

Férfi velúr bokacsizma

Sportos vagy trekking szabású férfi téli csizmát keres? Ügyeljen arra, hogy a férfi traperek stílusában velúr bokacsizmát vegyen fel. Ez a vastag talpú, protektorral ellátott, fűzős cipő intenzív napokon, hosszabb sétákon vagy túrákon is jól használható. A férfi magas csizma emellett megvédi a bokáját a jeges felületeken való elcsúszástól. Tökéletes cipő azoknak a férfiaknak, akik nem szeretnek nyugodtan ülni, és még a hidegebb hónapokban is szeretnek aktívan mozogni. A lapos, vastag talpú férfi velúr csizmák pedig nagyszerű mindennapi cipők. Viselhetők láncos joggerekkel, terepszínű nadrágokkal vagy zsebekkel ellátott modellekkel. Alkalmi és városi utcai viselethez egyaránt passzolnak. Ha azonban nem tetszik a fűzős cipő, válasszon férfi bokacsizmát kiegészítő cipzárral. A felsőrész oldalán található kényelmes cipzár megkönnyíti a cipők fel- és levételét, és gyakran dekoratív funkciót is betölt. Kiválasztotta már álmai cipőmodelljét a férfi változatban? Mindenképpen nézze meg a born2be.hu oldalt, és tekintse meg az általunk készített kollekciót. Rendeljen biztonságosan online, anélkül, hogy elhagyná otthonát, és élvezze az azonnali és problémamentes szállítást közvetlenül a megadott címre!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.