Őrült szerda! -20% a lábbelikre kóddal: CRAZY
Kattints!
-
Mutasson többet

Férfi cargo nadrág

Termékek: 33
Rendezés:
Bézs Nadrág

Bézs Nadrág

13 049 Ft
11 092 Ft
kóddal: CRAZY
Fekete Nadrág

Fekete Nadrág

12 849 Ft
10 922 Ft
kóddal: CRAZY
Bézs Nadrág

Bézs Nadrág

12 849 Ft
10 922 Ft
kóddal: CRAZY
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
33 / 33 termék megjelenítése

Funkcionális férfi cargo nadrág nem csak katonáknak

A katonai stílusú férfi nadrágok már régóta nem csak a katonák hordják. A férfiak szerte a világon szeretik őket! A nadrágok sok követőt szereztek, mindenekelőtt kényelmük és funkcionalitásuk miatt. Gyakran kombinálják a jellegzetes terepmintás mintával is. Ez utóbbi később más ruhadarabokon is megjelent – beleértve a cipőket és kiegészítőket is. Kezdetben a minta tökéletesen működött a háborúk alatt, és lehetővé tette a katonák számára, hogy tökéletesen elrejtőzzenek az ellenség elől. Ma már senki sem tekint egyenruha részeként a férfi tereprnadrágra. Ez a nadrág egyszerűen egy klasszikus, aminek minden férfi ruhatárában szerepelnie kell!

A terepnadrág elsősorban jellegzetes szabású. Hiszen a mély, lábzsebek nélkül nem lenne terepnadrág! Az ilyen kiegészítők tökéletesek a kényelem és a funkcionalitás szerelmeseinek. A mély zsebekben könnyedén elrejtheti pénztárcáját, telefonját vagy praktikus dolgait. Ennek köszönhetően a férfi terepnadrág sikeresen helyettesíti az övtáskát vagy egy kis táskát. Viselheti őket, amikor találkozik a barátokkal vagy egy rövid sétára. Az apró tárgyak nem nehezednek le, ha zsebre teszi őket! Ezenkívül könnyen hozzáférhet – csak nyissa ki vagy oldja fel a zsebet hogy gyorsan kivehesse például a telefont vagy az aprópénzt.

Férfi terepnadrág – öltsön katonai jelleget magára!

Sok férfi cargo nadrágnak elválaszthatatlan eleme a terepminta. Ki ne ismerné a jellegzetes, szabálytalan foltokat? Érdekes módon a színválasztásnak nem kell a zöld árnyalataira korlátozódnia. Az ilyen típusú nadrágok egyre gyakrabban teljesen más palettán találhatók. Fekete, sötétkék vagy bordó csak néhány ezek közül. Ez egy tökéletes megoldás, ha nem győzi meg a klasszikus zöld, de szereti a katonai mintát. Ezután válasszon terepszínű nadrágot, például sötétkék színben, és adjon hozzá masszív férfi cipőket, például kabátokat és egy egységes színű pólót. A nadrág ekkor főszerepet játszik majd az egész stílusban, a többi elem pedig annak csendes háttere lesz. Ez a megjelenés tökéletes lesz a mindennapi kirándulásokhoz a barátokkal vagy az alkalmi találkozókhoz, ahol nem kell szigorú öltözködési szabályokat betartani.

A férfidivat nem szereti az unalmat. Ezért van az, hogy a sima mintájú férfi cargo nadrágnak is ugyanannyi rajongója van! A monokróm szín szakít a katonai hagyományokkal, és új karaktert ad a stílusnak. Ekkor a ruha elveszti katona hangulatát, és jellegzetes alkalmi jelentést kap. Választhat nekik sneakers tornacipőt.

Hogyan viseljünk terepnadrágot?

Természetesen a tipikus férfi cargo nadrágok a hétköznapi stílushoz kapcsolódnak. Igaz – az ilyen típusú férfi nadrágok valószínűleg nem alkalmasak egy irodába vagy egy fontos találkozóra. Főleg, ha bütyöknyomattal díszített modellt választ. A hétköznapi viseletben azonban bátran vehet fel cargo nadrágot. Nemcsak a katonai stílushoz, hanem a más stilusú ruhákhoz is többé kevésbé társulnak. Az üzletekben és az utcákon elkeskenyedő lábú modelleket talál, amelyek alját gyakran szövettel gazdagítják. A vékony szabasu fazon eleganciát kölcsönöz, és nagyszerűvé varázsolja a sziluettjét. A nadrágot egy hozzáillő pólóval kombinálhatja, és a megjelenés még vonzóbb lesz.

Milyen férfi cipő illik a cargo nadrághoz? Érdemes ragaszkodni a városi stílushoz és sportos hangulatba menni. A sportcipő nagyon jó ötlet. Különösen jól néznek ki, ha a nadrág kissé felfedi a bokáját. Ha értékeli a rockos viseletet, akkor legyen kicsit vadabb! Ehhez mindenképpen válasszon bőr vagy velúr ramones motoros kabátot. Választhatja a natúr vagy az ökobőr változatot – mindkettőben egyformán hatékonyan mutatkozik be! A vastag talpú masszív lábbelik az egész stílus hab a tortán. Ha cargo nadrágot vagy cipőt szeretne megjeleníteni, feltétlenül sima mintával ellátott felsőt vegyen fel. Például egy visszafogott színű, rövid ujjú blúz használható itt. A fehér, bézs, olíva vagy ekrü árnyalatai remek ötlet!

Milyen kiegészítőket válasszunk a férfi cargo nadrághoz? A born2be.hu oldalon található férfi karóra minden bizonnyal klasszikus megoldás lesz. A széles modellválasztékban pontosan azt választhatja ki, amelyik tetszik - sportos vagy elegánsabb. Minden a stílus jellegétől függ. Ne feledje, hogy néha a férfi kiegészítők határozzák meg megjelenésének végső hatását!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2024 Born2be. Minden jog fenntartva.