-
Mutasson többet

Férfi farmer

Termékek: 32
Rendezés:
Kék Farmer
Kék Farmer
11 049 Ft
8 287 Ft
kóddal: ALL25
Kék Farmer
Kék Farmer
12 549 Ft
9 412 Ft
kóddal: ALL25
Fekete Farmer
Fekete Farmer
11 449 Ft
13 549 Ft
8 587 Ft
kóddal: ALL25
Fekete farmer
Fekete farmer
9 969 Ft
10 499 Ft
7 477 Ft
kóddal: ALL25
8 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fekete Farmer
Fekete Farmer
12 539 Ft
13 719 Ft
9 404 Ft
kóddal: ALL25
Kék Farmer
Kék Farmer
11 449 Ft
12 649 Ft
8 587 Ft
kóddal: ALL25
Fekete farmer
Fekete farmer
8 219 Ft
8 649 Ft
6 164 Ft
kóddal: ALL25
Kék farmer
Kék farmer
11 449 Ft
12 049 Ft
8 587 Ft
kóddal: ALL25
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Kék farmer
Kék farmer
10 449 Ft
10 999 Ft
7 837 Ft
kóddal: ALL25
10+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
32 / 32 termék megjelenítése

Férfi farmer nadrág - klasszikus sokféleképpen

Vannak olyan ruhatárelemek, amelyeknek minden ruhásszekrényben meg kell jelenniük – mind a férfi, mind a női, mind a gyermeki szekrényben. A farmer az egyik ilyen. Ez egy halhatatlan klasszikus. Az egész világ megszerette őket, és semmi sem utal arra, hogy ez a tendencia véget érne. A farmernadrágok évtizedek óta diadalmaskodnak a kifutókon és az utcákon. Mindenkinek van legalább egy! Nem csoda, hogy a kényelmes, univerzális és még mindig divatos farmer számos stílushoz igazítható. Függetlenül attól, hogy elegánsan öltözködik a mindennapokban, vagy inkább a hétköznapi megjelenést részesíti előnyben, ezek a nadrágok állandóan megjelennek a kollekciójában. Ne feledje, hogy a megfelelően illeszkedő farmer tökéletesen hangsúlyozhatja az alak előnyeit, valamint ügyesen elrejti annak hiányosságait. A farmernadrág szabása óriási szerepet játszik a stílusában. Klasszikus, normál szabasu öltönyök minden alkalomra, de egy családi összejövetel alkalmával nem visel bő farmert. Érdekli, hol vásárolhat férfi farmert? A born2be.hu oldalon biztosan talál olyan nadrágot, amely azonnal felkelti a figyelmét. A modellt stílusához és személyiségéhez igazíthatja. Hiszen a divat tökéletesen kifejezi, hogy ki is valójában! Rendelje meg a tökéletes férfi farmert, és élvezze a gyors szállítást néhány kattintással. Ügyeljen arra, hogy a megfelelő felsőt válassza - blúzt, pulóvert vagy férfi kabátot és cipőt. Ennek köszönhetően egy teljes készletet kap, és pillanatok alatt készen áll egy stílusos szett létrehozására bármilyen alkalomra. Fedezze fel, mit készítettünk Önnek!

Hogyan válasszunk férfi farmert?

Minden az alkalomtól és a stílustól függ, amelyben a legjobban érzi magát. Ha a hétköznapi kombinációkat részesíti előnyben, válasszon férfi farmernadrágot. Az ilyen modellt általában a szubkultúrákhoz kötik, de már rég bekerült a hétköznapi divat kánonjába is. Ha sportos kiejtéssel a háttérben szeretne megjelenést kialakítani, mindenképpen válasszon sneakers tornacipőt vagy tornacipőt. Mind az alacsony, mind a magas lábszárú jól mutat. Megjelenéséhez a felső lehet egy kapucnis pulóver érdekes mintákkal - akkor válasszon egyszínű nadrágot, és azonnal előtérbe kerül a pulóver mintája. Ha azonban nem tetszik a bő szabású farmernadrág, válassza a karcsú szabásút. A karcsú szabasu vagy vékony szabás remekül mutat félig formális és formális megjelenésben. Sikeresen viselheti őket egy randevún vagy egy fontos találkozón. Hasznosnak bizonyulnak kirándulások alkalmával is, például egy moziba a barátokkal. Szereti a rock stílust? Napi szinten a vadabb stílust választja, és szereti a motoros stílust? Feltétlenül válasszon férfi distressed farmert. Mély lyukak, kopott lábvégek, koptatásokkal - az ilyen modellek tökéletesen hangsúlyozzák a karakterét, és jó alapot nyújtanak az öltözékéhez. Párosítsa őket rockos pólóval és sportcipővel, télen pedig finom férfi túrabakancsokkal. Ne feledkezzen meg a klasszikusról, az öko-bőr ramonesekről! Alternatív megoldás lehet a farmerdzseki is.

Férfi joggerek, az alkalmi viselet slágere

Néhány évvel ezelőtt a férfi joggerek meghódították a divat világát. Ez az egyik legkívánatosabb nadrágtípus, amely töretlen népszerűségnek örvend a stílust értékelő férfiak körében. Főleg azok, akik a hétköznapi megjelenést kedvelik, ahol a kényelem és a stílus a főszerep. Szereti a sportcipőket és a bő ingeket vagy pólókat? A férfi joggerek csak Önnek valóak! Ezt a modellt a lábak végein lévő heveder jellemzi. Általában egy tovább, állítható húzózsinórral rendelkeznek a deréknál, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a testhez. Kényelem és divat egyben – mi mást kívánhatna? Az ilyen nadrágok a klasszikus utcai viselet területei, de más változatban is kaphatóak - katonai vagy pulóverben. Azonban a farmer joggerek uralják ezt a fajta nadrágot. Hiszen a farmer egy időtlen anyag, amely sok viseletben jól mutat majd. Ezért nem csak a hetköznapi stílus hívei fogják szeretni őket, hanem a félig formális megjelenés rajongói is. Ha munkához keres nadrágot, és nem köti a hivatalos öltözködési szabályzat, akkor választhatja ezt a férfi farmer modellt. Válasszon klasszikus színeket, amelyek eleganciát kölcsönöznek Önnek, és tökéletesen illeszkednek a vállalati légkörhöz. A fekete, barna vagy sötétszürke férfi joggerek tökéletes alapot jelentenek az irodai öltözékhez. Ezután hagyjon fel a kontrasztos varrással, applikációkkal vagy melegítőnadrággal. Az ilyen nadrágok jól illeszkednek egy férfi inghez vagy egy hosszú ujjú, tompa árnyalatú inghez. Nincs más dolga, mint hozzá férficipőt tenni, és máris stílusos ruhát kap. Ne feledje a kiegészítőket is, amelyek tökéletesen kiegészítik az öltözékét. Egy arany vagy ezüst árnyalatú férfi karóra tíz pontos választás lesz.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.