Itt az ideje, hogy elkezdődjön a leértékelés! akár -50% a nyári kollekcióra!
Kattints!
-

Férfi hosszú ujjú ing

Termékek: 8
Rendezés:
-43%*
Szürke blúz

Szürke blúz

4 449 Ft
6 249 Ft
3 559 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
-20%*
Tengerészkék blúz

Tengerészkék blúz

4 799 Ft
3 839 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
50+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-30%*
Szürke blúz

Szürke blúz

4 399 Ft
5 049 Ft
3 519 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
-20%*
Szürke blúz

Szürke blúz

4 499 Ft
3 599 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
50+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-48%*
Piros blúz

Piros blúz

4 399 Ft
6 799 Ft
3 519 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
-30%*
Fehér blúz

Fehér blúz

4 399 Ft
5 049 Ft
3 519 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
-49%*
Zöld blúz

Zöld blúz

4 399 Ft
6 899 Ft
3 519 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
-20%*
Piros blúz

Piros blúz

4 799 Ft
3 839 Ft
kóddal: EXTRA
Az ár Born2be Club esetén
50+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
8 / 8 termék megjelenítése

Férfi hosszú ujjú pólók – alapvető kellék

Az alapvető férfiruha kollekcióban minden bizonnyal megtalálhatóak a hosszú ujjú pólók. Számos stílusalapot kiegészítenek – különösen az egyszerű szabású modelleket. Éppen ezért a férfiak nagyon szívesen választják őket napi rendszerességgel, és kombinálják az öltözék különböző részeivel. Ezért a ruhatárában nem hiányozhatnak ezek – legalább néhány modell legyen benne, lehetőleg különböző színekben. Akkor mindig készen áll a hatékony megjelenés kialakítására. Egyetlen alkalom sem fogja meglepni! Azonban mivel vegyen fel egy hosszú ujjú pólót? Kétségtelenül kecses ruhadarab, amely sok alappal jól passzol. Sikeresen illesztheti különféle típusú nadrágokhoz. Culotte, halhatatlan farmer, jogger vagy cargo nadrág – melyiket választja ma? Mindössze annyit kell tennie, hogy sok színt kell tartalmaznia a kollekciójában, és könnyen elkészítheti a globális trendalaphoz szabott stílust. A hosszú ujjú férfi pólóknak ötvöznie kell a kényelmet és a stílust, amely a legközelebb áll Önhöz. Állítsa be a pólót ízlésének megfelelően, és minden bizonnyal kivételesen fog megjelenni benne, és maximális kényelmet fog érezni. Fel lesz készülve a mindennapi kihívásokra. Hol lehet férfi pólót venni? A born2be.hu online bolt biztosan hatalmas választékot kínál. Itt számos ing-, póló- és hosszú ujjú felsőt fedezhet fel, amelyek azonnal megtetszenek. Fontosnak tartjuk a sokszínűséget, ezért igyekszünk kollekciónkat minden férfi igényeinek kielégíteni – függetlenül attól, hogy milyen stílusban érzik magukat a legbiztosabban. Mindenképpen nézze meg, mit készítettünk Önnek!

Férfi hosszú ujjú blúz elegáns alkalmi stílusban

Ki mondta, hogy a cég öltözködési szabályához csak egy tónusú ing illik? Egy megfelelően kiválasztott férfi blúz tökéletes lesz az irodába, ha csak alkalmi viseletben dolgozik a munkahelyén. A félig formális megjelenés a finom eleganciát és a kényelmet ötvözi, ezért olyan szívesen választják az irodákban - nagyvállalatoknál is, amikor nincs közvetlen kapcsolat az ügyféllel. Ha tehát munkája során megengedheti magának, hogy eltérjen a hivatalos öltönytől és bőr félcipőtől, válasszon férfi hosszú ujjú blúzt. Hogyan készítsünk munkahelyi megfelelő stílust? Az alap lehet egyenes szabású szövetnadrág. A férfidivatban diadalmaskodó slágerek egyike a chinos, vagyis a klasszikus modellek elöl ferde zsebekkel, hátul pedig egyenes zsebekkel. A férfiak szívesen választják őket különféle alkalmakra, és kombinálják hétköznapi formálisabb ruhákkal egyaránt. A hétköznapi viseletben kombinálhatja őket ing pólóval, de a munkahelyen jobb, ha hosszú ujjú blúzt választ. Ezután válasszon egy időtálló színű modellt. Hiszen a klasszikusok soha nem mennek ki a divatból. Egy testhezálló fekete vagy sötétkék sima mintájú blúz az elegancia meghatározója lesz, különösen chino-val kombinálva. Ügyeljen arra, hogy jól kivágott kabátot viseljen, egyenes szabásban. Ezenkívül ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem.

A csuklón hordott férfi karóra tökéletes kiegészítője lesz megjelenésének. Biztosan sok pillantást fog vonzani, és bebizonyítja, hogy kiváló stílusérzéke van. Vagy lehet, hogy a chino nem győzi meg, és inkább farmernadrágot vesz fel? Ha az irodában nincs akadálya a férfi farmer felhúzásának, válassza bátran. Egy klasszikus férfi hosszú ujjú blúz és egy kabát tökéletes lesz az ilyen stílushoz. Télen mindenképpen viseljen kétsoros gombbal ellátott férfikabátot. Egy férfi kabáttal mindenkit elkápráztat az öltözékével. Az eco-bőrből vagy ökovelúrból készült csizmáknak sikkes hatása lesz, amely kiegészíti a megjelenést. Ne felejtse el, gondosan kiválasztani a színeket. Bár az alkalmi viselet számos módosítást tesz lehetővé, az élénk színek vagy a hatásos díszek megzavarhatják az egész stílus harmóniáját. Ezért válasszon olyan árnyalatokat, amelyek azonnal eszébe jutatják az előkelő ruhákat. A fehér, sötétkék vagy fekete színű, hosszú ujjú férfi blúzok minden nadrághoz passzolnak – így mindenképp kell, hogy legyen a ruhatárában.

Hosszú ujjú blúzok minden napra

A stílust értékelő férfiak tudják, mennyire fontos a megfelelő stílus kiválasztása, nem csak este. A hosszú ujjú blúzok tökéletes alapot nyújtanak az alkalmi megjelenéshez. Sokféle nadrághoz jól passzolnak, nem csak az elegáns chino-hoz vagy a halhatatlan farmerhez. Hiszen az alkalmi és városi öltözékben elsősorban a kényelemre koncentrál. Feldobja a kabátot egy cipzáras vagy kapucnis pulóver javára, és válasszon joggert, terepnadrágot vagy tréningruhát. Egy hosszú ujjú blúz jól fog mutatni ezekben a kreációkban. Főleg ősszel és télen, amikor érdemes hosszú ujjút felvenni. Ilyenkor gyakran hord cipzáras férfi pulóvert – ez tökéletesen megmutatja, ami alatta van. Ezért, ha szeretné kiemelni blúza eredeti színét vagy azt a mintát amellyel azonosul, válasszon férfi cipzáras pulóvert. Ekkor a póló lesz a főszerep, a pulóver pedig finom háttér. Válasszon olyan sportcipőket vagy sneakers tornacipőket, amelyek nem csak az átmeneti időszakokban uralkodnak az utcákon. Válasszon a blúz árnyalatának megfelelő színű lábbelit – átgondolt és harmonikus stílust kap. Ebben a megjelenésben vásárolhat, moziba mehet vagy találkozhat barátaival. Biztosan nagy benyomást tesz mindenkire!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2024 Born2be. Minden jog fenntartva.