-
Mutasson többet

Férfi kiegészítő

Termékek: 35
Rendezés:
-5%
Bézs Sál
Bézs Sál
7 169 Ft
7 549 Ft
5 735 Ft
kóddal: XMAS20
-5%
Kék Sál
Kék Sál
5 649 Ft
5 949 Ft
4 519 Ft
kóddal: XMAS20
Zöld sapka
Zöld sapka
2 499 Ft
1 999 Ft
kóddal: XMAS20
-5%
Ezüst Óra
Ezüst Óra
6 729 Ft
7 089 Ft
5 383 Ft
kóddal: XMAS20
-5%
Ezüst Óra
Ezüst Óra
4 289 Ft
4 519 Ft
3 431 Ft
kóddal: XMAS20
-5%
Fekete Óra
Fekete Óra
6 679 Ft
7 029 Ft
5 343 Ft
kóddal: XMAS20
Tengerész kék Sapka
Tengerész kék Sapka
2 499 Ft
1 999 Ft
kóddal: XMAS20
-5%
Fekete öv
Fekete öv
5 999 Ft
6 319 Ft
4 799 Ft
kóddal: XMAS20
35 / 35 termék megjelenítése

Férfi kiegészítők - minden stílusos férfi ruhatárának elengedhetetlen kellékei

A kiegészítők már régóta nem csak a nők területe. Az a férfi, aki értékeli a stílust, nemcsak a ruházatra és a cipőkre, hanem a kiegészítőkre is odafigyel. Ezek teszik teljessé a megjelenést és határozzák meg a karakterét. Velük fokozhatja az eleganciát vagy hangsúlyozhatja a városi stílust. Ne feledje, hogy a megfelelően kiválasztott férfi kiegészítők a kiemelkedő megjelenés kulcsa. Ezért a legjobb, ha minél több van belőlük - hogy minden alkalomra készen álljon! A sok extrának egyáltalán nem kell drágának lennie. A born2be.hu-nál gondoskodunk arról, hogy kínálatunk tökéletesen megfeleljen az Ön elvárásainakItt mindent megtalál, amire szüksége van, méghozzá vonzó áron! Milyen kiegészítőket választhat a kollekciónkból?

Elegáns férfi kiegészítők, avagy mutassa meg ki ön!

A férfi kiegészítők általában a hivatalos öltözködéshez kapcsolódnakTermészetesen - az üzleti megbeszélések, a felvételi beszélgetések vagy az elegáns partik megfelelő öltözéket igényelnek. Itt vigyázni kell, hogy ne kövessen el divatbakit. Az, hogy hogyan mutatod meg magad, jelentősen befolyásolja azt, hogy mások hogyan látnak téged. Ezért van az, hogy amikor egy alkalmi megbeszélésből vállalati megbeszélés lesz, a férfi ing nélkülözhetetlennek bizonyul. Ideális esetben válasszon egyszínű, visszafogott színű modellt. Egyszerű fekete vagy tengerészkék nadrággal és elegáns férfi cipővel, például mokaszinnal párosítsa. Használjon mandzsetta gombot, amik a műfaj klasszikusai. Ez az apró extra csak a megfelelő színt adják az öltözékének. Ezzel bizonyítja, hogy remek stílusérzékkel rendelkezik, és tudja, hogyan kell előkelően öltözködni. Ne feledje, hogy az ing mellett viseljen nyakkendőt is. Tökéletes kiegészítője lesz ennek a megjelenésnek. Választáskor mindenekelőtt az egyszerűség vezérelje. Ebben rejlik a formaruha varázsa és kvintesszenciája! Kerülje tehát az élénk színeket, nyomtatott mintákat és hasonlókat.

Hogyan viseljük a mandzsettagombokat?

Köztudott, hogy a különleges alkalmak maximális precizitást igényelnek a férfi kiegészítők kiválasztásában. Néhány szabály itt is érvényes! Mindenekelőtt ne feledje, hogy a tűknek kissé túl kell nyúlniuk a zakó mandzsettalyukán. Erről mindenképpen gondoskodnia kell, még mielőtt elkezdené begombolni. Óvatosan hajtsa fel az elegáns férfi ing végét, és rögzítse klipszekkel. Ellenőrizze, hogy minden tökéletesen igazodik-e – ha nem, korrigálja, mielőtt elindul. Ez a fajta viselet (az úgynevezett dupla vagy francia) a legnépszerűbb és egyben a legcsinosabb is. Tökéletes lesz különleges összejövetelekre vagy esküvőkre. Egyszerűbb megoldás az úgynevezett egyetlen mandzsetta. Ebben az esetben az ing végét nem kell felhajtani. Csak annyit kell tennie, hogy rögzíti a mandzsettát egy gombostűvel, és már kész is van!

Városi stílusú férfi kiegészítők - tegye teljessé alkalmi megjelenését

A kiegészítők nem csak elegáns nyakkendők, csokornyakkendők vagy kitűzők. Végül is, ki mondta, hogy csak a nagy kirándulások alkalmával van rájuk szükség? A városi stílus jó lehetőség arra is, hogy a legjobb formáját mutassa meg Csak viseljen stílusos nadrágot, például farmert és egy laza pólót vagy egy egyszerű inget alapnak. Párosítsd sneakers cipővel vagy edzőcipővel, és irány a város! Ez egy klasszikus és időtlen stíluslehetőség, amellyel számos bámészkodót fogsz magadra vonzani. Párosítsd egy baseballsapkával, és az öltözéked utcai hitelességet sugároz majd. Nyáron mindenképpen viseljen napszemüveget. Egyrészt tökéletes kiegészítője lesz az egész megjelenésének, másrészt pedig megvéd a naptól. Ez az egyik olyan kiegészítő, amit mindenképpen be kell szereznie! Az átmeneti időszakban és télen a férfi kabát nélkülözhetetlen. Melegen tartja a testét még a rendkívül hideg napokon is. Ha úgy érzi magát, mint hal a vízben egy laza stílusban, válasszon egy ramones kabátot vagy farmerdzsekit. Ezt kiegészíti egy férfi sál. Szeretsz kitűnni? Válaszd az őrült színeket vagy a szokatlan mintákat! Vagy inkább a klasszikusokat kedveli? Ezután válasszon egy egyszínű, például bézs, barna vagy fekete színű sálat vagy sapkát.

A born2be.hu férfi kiegészítői az igazi hab a tortán, ami megkoronázza a stílusát. Ezekkel tökéletesen kiegészítheti a megjelenését, és megmutathatja a legjobb oldaladat - és nem csak az elegáns változatot! Online üzletünkben rengeteg olyan kiegészítőt talál, amelyek átalakítják ruhatárát, és lehetővé teszik, hogy számos különböző kombinációt hozzon létre. Nézze meg kollekciónkat most!