-
Mutasson többet
Mutasson többet

Férfi melegítőfelső

Termékek: 138
Rendezés:
-28%
Kék melegítőfelső
Kék melegítőfelső
7 739 Ft
10 689 Ft
5 804 Ft
kóddal: ALL25
50+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fekete melegítőfelső
Fekete melegítőfelső
8 169 Ft
8 599 Ft
6 127 Ft
kóddal: ALL25
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fekete melegítőfelső
Fekete melegítőfelső
8 259 Ft
9 149 Ft
6 194 Ft
kóddal: ALL25
6 ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-32%
UNISEX
Szürke melegítőfelső
Szürke melegítőfelső
7 309 Ft
10 699 Ft
5 482 Ft
kóddal: ALL25
50+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fekete melegítőfelső
Fekete melegítőfelső
7 949 Ft
8 499 Ft
5 962 Ft
kóddal: ALL25
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
48 / 138 termék megjelenítése

Férfi pulóver – nem csak sportoláshoz

Egyes ruhadaraboknak sokkal hosszabb története van, mint gondolná. Tudta, hogy a férfi pulóverek története több évszázadra nyúlik vissza? Ma azonban egészen más formában ismerjük őket. Régebben ezt a ruhadarabot mindig a kapucnival társították – a modern világban pulóverek széles választékát kínáljuk, e kiegészítő nélkül is. A pulóver prototípusa a középkori szerzetesek ruháinak tekinthető - hosszú tunikák, amelyeknek a hátára varrt kapucni van. Csak a 20. században kezdtek el gyártani az utcákon találtakhoz hasonló modelleket. Sikernek bizonyultak és sok követőre tettek szert – ez ma is így van!

A férfi pulóverek már régóta nem emlékeztetnek a sportolók stílusára és a különféle szubkultúrák (nem csak a zenei) képviselőire. Számos minta, szín és stílus teszi lehetővé, hogy ne csak mindennap viseljük. Ugyanolyan hatékonyan mutatkoznak be a félhivatalos öltözékekben is. Csak egy megfelelően szabott modellt kell választania, és megjelenése teljesen új karaktert kap. Az is fontos, hogy a férfi pulóvert kombinálja a ruha többi részével – hogy a teljes stílus tökéletesen harmonizáljon egymással. Hogyan kell csinálni? Hogyan viseljünk férfi pulóvert úgy, hogy ne csináljunk divat faux pas-t, és a legjobbat nyújtsuk? Az alábbiakban mindent megtudhat!

Vallja be, hogy ezt a pulóvert mindennap hétköznapi stílusban viselheti. Az utóbbi években a kapucnis és anélküli férfi pulóverek rendkívül népszerűvé váltak az utcai ruházati stílus divatjának köszönhetően. Az utcák tele vannak bő szabású pólókkal, kocogókkal, sporrtcipőkkel és pulóverekkel! Évek óta ez a férfidivat kánonjának része, és semmi sem utal arra, hogy változni fog. A férfiak sokféleképpen viselik őket. Ha gardróbjában a városi stílust tökéletesen meghatározó ruhák dominálnak, a férfi kapucnis pulóver tökéletesen kiegészíti ruhatárát. Választhat mély zsebekkel rendelkező modellt, például kenguru stílust. Tehet bele apró pénzt, pénztárcát vagy telefont fejhallgatóval – könnyedén kiveheti a zsebéből okostelefonját, és zenét válthat amikor csak akar vagy a hangerejét. Hűvösebb estéken a zsebek felmelegítik a kezét. Vagy talán nem tetszik ez a fazon? A born2be.hu oldalon zseb nélküli modelleket is talál. Biztosan bellopják magukat a szívébe!

Férfi pulóverek minden évszakra csak a born2be.hu oldalon

Miért szeretik a férfiak a pulóvereket sokféle változatban? Először is a kényelem és a funkcionalitás miatt. Egy férfi ruhatárát el sem tudjuk képzelni e kellék nélkül. Végül is sok alkalom és találkozó alkalmával jól jön - különösen az esti órákban. Sikeresen hordhatja egész évben. Tavasszal és ősszel tökéletesek lesznek esti találkozókhoz. Ilyenkor megteszi a hatását a szél és az alacsony hőmérséklettől. Egy meleg pulóver még a rendkívül hideg napokon is melegen tartja. Ha erős béléssel elátottra van szüksége, válasszon báránybőr- vagy szőrmeutánzatú modellt. A puha bélés kényelmesen tartja magát, és megvédi a hidegtől. Ha szeles napokra keres valamit, mindenképp válasszon keskeny kapucnis pulcsit. Könnyedén beállíthatja a kapucnit és megakadályozhatja, hogy elcsússzon.

Ki mondta, hogy a nyár nem a stílusos férfi pulóverek ideje? Ilyenkor érdemes könnyű és áteresztő anyagokat választani. Egy vékony pulóver tökéletesen kiegészíti nyári stílusát. Hasznos lesz kirándulásokhoz, tóhoz vagy tábortűzhöz. Este látványos pulcsit vehet fel, amely ráadásul megvédi a szúnyogok ellen. Milyen pulóvert válasszunk a nyári kirándulásokhoz? Az alkalmi öltözékhez passzoló Bomber dzsekik továbbra is az élen vannak, például koptatott farmernadrággal és kisebb nyomtatott férfi pólóval. Párosítsa sportcipővel vagy sneakers tornacipővel, és tökéletes megjelenést kap! A férfi öltözékek elválaszthatatlan eleme ebben a szezonban a farmerrel vagy terepnadrággal vagy szövet rövidnadrággal kombinált pulóver is. Télen viszont érdemes erős béléssel ellátottra fogadni - akárcsak kora tavasszal és késő ősszel. Ezután figyeljen a bélésre. A gyapjúból vagy báránybőr utánzatból készült kabát jól használható. A legjobb, ha meleg kapucnival ellátott modellt választunk – különösen akkor lesz hasznos, ha a téli kabátjában nincs ilyen.

Mivel kell viselni egy férfi pulóvert?

Számos tényező befolyásolja, hogy melyik modellt választja. Ügyeljen a méretre. Sokan mondják, hogy a túlméretezett pulóverek ideje lejárt, manapság pedig jó ízlését és esztétikai érzékét az alakjához ideális méretű ruhák bizonyítják. Azonban minden attól függ, hogy milyen stílusban érzi magát a legjobban. Ha még csak most kezdi a kalandot a pulóverekkel, a legjobb, ha klasszikus alapszíneket választ. A szürke, a fekete vagy a sötétkék olyan színek, amelyeket könnyedén beilleszthet a ruhatárába, és sok öltözékhez illesztheti majd. Ha kapucni nélküli pulóvert választ, alávehet egy inget, aminek köszönhetően helyettesíti a pulóvert a businesscasasban vagy a baráti találkozókra készült viseletben. Sötét farmer egyenes szabással, fehér ing, szürke pulóver és barna oxfordi kreáció tökéletes lesz a munkához. Szürke pulóver az irodába egy másik javaslat a világoskék chino nadrág, a keki ing és a barna brogue. Ha barátokkal szeretne találkozni, adjon hozzá egy bézs pulóvert vagy terepnadrágot, egy sötétkék farmer inget és a kedvenc tornacipőjét a szürke pulóverhez. A férfi kapucnis pulóvereket a legjobb pólóra venni, a cipzárosat pedig könnyen felvehetjük az ingünkre. A kapucnis pulóver kevésbé formális, mint a nélküle lévő, de alkalmi stílusban remekül mutat. Bármilyen alkalomra hordhatja, amihez nem kell külön dresscode.

Szeretné felfrissíteni a ruhatárát? Nagyra értékeli a különféle színkombinációkat és az eredeti mintákat? Ha a klasszikus modellek már a múlté, akkor a mintás férfi pulóverek hatalmas választékát kínáljuk. Nagyon népszerűek, egy szinten az időtlen, sima modellekkel. Melyik mintát érdemes választani? Felvehet egy finom árnyalatú feliratosat - akkor a dekoráció lesz a pulóvere háttere. Ha olyat keres, ami azonnal felkelti a figyelmet és sok tekintetet vonz, válasszon kontrasztos színű mintával ellátott pulóvert. A fehér és fekete árnyalatok kombinációja hatékonyan jelenik meg. Vagy talán szereti a divatkísérleteket, és nem fél a merész kombinációktól? Válasszon erősen kontrasztos színeket, például tűzpiros és bézs vagy lime, neon színt. Feliratok helyett választhatunk mintás dekorációt, mind klasszikus változatban (pl. terepszín, finom pöttyös vagy csíkos), a divatvilágban jelenleg diadalmaskodó szezonálisakat. Az eredeti kombinációk jól illeszkednek a klasszikus nadrágokhoz, például sima farmerhez, kopás és díszítés nélkül.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.