-
Mutasson többet
Mutasson többet

Férfi mellény

Termékek: 28
Rendezés:
28 / 28 termék megjelenítése

Férfi mellény minden évszakhoz

Az öltönymellény a férfi ruhatár egyik eleme, amely hihetetlenül feldobja az öltözéket. Kihangsúlyozza az alakja formáját, vizuálisan karcsúsítja a derékrészt és szélesíti a mellkast, így tökéletesen illeszkedik a testhez. Gallér és ujj nélküli fazonu, gombos. Európában a 17. században jelent meg, kezdetben térdig érő hosszúságú és hosszú ujjú volt. Különféle átalakításoknak vetették alá - fokozatosan lerövidítették, megváltoztatták a fazont és a díszítéseket. Hímzés vagy eredeti minta volt. A tizenkilencedik században az öltöny elemévé vált, a zakóhoz és a nadrághoz illő árnyalatban és stílusban. Voltak hullámvölgyei – népszerűsége csökkent, mivel a zsebében hordott zsebórákat karórákra cserélték. Később a hippiknek köszönhetően visszatért, rojtokkal, foltokkal és etnikai elemekkel kísérve. Gyakori volt a motoros mellény is - leggyakrabban bőrből készült, nagy nyomatokkal, rockos díszekkel, szegecsekkel, cipzárral vagy biztosítótűkkel díszítve. Gyakran jelent meg a világ divatkifutóin, mint hatékony kiegészítő. Az elegáns férfi mellény elsősorban hivatalos rendezvényeken, például banketteken vagy bálokon található. Ne feledje azonban, hogy nem csak kabáttal kell viselnie – vegye fel egy testhezálló garbóval, és stílusos férfias megjelenést fog elérni. Egészítse ki ezt a ruhát szövetnadrággal és stílusos alacsony félcipővel.

Férfi steppelt mellény – kell Önnek!

Ma azonban nem csak az elegáns ruhákhoz kötik. A férfimellény minden korosztály számára megtalálta a helyét a férfiak gardróbjában. Lehetővé teszi egyéni stílusának hangsúlyozását, amelyet mind a sport, mind az elegáns ruhák rajongói értékelni fognak. Számos stílusban kaphatóak. Nem kell csak dekorációs kiegészítőnek lennie. A férfi pufimellény kötelező darab a gardróbban! Tökéletes lesz túrázáshoz, kerékpározáshoz és vitorlázáshoz. A hatékony foltvarrás nemcsak a hőkomfortot növeli, hanem az egész ruhát is díszíti. Ez a fazon pozitív hatással van a férfi sziluettre - optikailag növeli a térfogatot a mellkas és a vállak szintjén. Gyakran vízlepergető anyagból készül, így alternatívája az esőkabátnak. Az állógallér védi a nyakat a széltől, míg a kapucni megakadályozza a frizura átnedvesedését. Ezenkívül gyapjúval vagy kötött anyaggal szigetelhető - ezek kellemes tapintásúak és bőrbarát anyagokból készülnek. Könnyűsége lehetővé teszi, hogy kis terhelés mellett hátizsákban és táskában is tárolható. Tökéletes a hagyma stílusban. Alul viselve jobban felmelegszik, mint felül, és jobban megvédi a testet a fagytól. A megfelelő modell kiválasztásakor fel kell hívnia a figyelmet a felmelegedés kérdésére. Az erősen béleltek jobban megfelelnek ősszel, télen és olyan helyeken, ahol gyakran fúj és esik. Bár enyhén szigeteltek, tökéletes választás a melegebb napokon – hosszú ujjú blúzhoz vagy vékony pulóverhez tökéletesek lesznek. Ezt a ruhát nemcsak horgászathoz vagy grillezéshez viselheti, hanem mindennapi városi kirándulások során is - például bevásárláskor.

Férfi mellény - stílusok sokasága

A férfi sportmellény tökéletesen illeszkedik az utcai ruházati trendekhez. Kiegészíti a ruhákat a pulóverekkel és nadrágokkal. Ebben az esetben a "pont az I-re" modern, vastag talpú, és feliratos szalagokkal díszített sneakers cipők lesznek. Az időtlen ruhák szerelmese? A férfi farmermellény tökéletes kiegészítője a rock viseletnek. Jól mutat nyomtatott pólóval, kockás inggel vagy koptatott farmerrel. Az eredetiség és az egyéniség növelése érdekében saját elképzelései szerint újrakészítheti. Rögzítsen biztosítótűket, szegecseket vagy jelvényeket, és hangsúlyozni fogja erős karakterét. Ne feledkezzünk meg a cipőkről sem – kínálunk kényelmes tornacipőt, amely fiatalos megjelenést kölcsönöz, vagy klasszikus, nehéz csizmát, amely biztonságos és testhezálló választás lesz. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a born2be.hu kollekcióval! Sokféle méretben talál férfiruhát. Egyaránt kínálunk időtálló, klasszikus elemeket, amelyek mindig divatosak, valamint a legmenőbb trendeket, amelyek jelenleg uralkodnak a világ utcáin. Bármelyik stílust is választja, remekül fog kinézni!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.