-

Férfi napszemüveg

Termékek: 2
Rendezés:
Bézs szemüveg
Bézs szemüveg
3 199 Ft
2 399 Ft
kóddal: ALL25
Fekete szemüveg
Fekete szemüveg
3 199 Ft
2 399 Ft
kóddal: ALL25
2 / 2 termék megjelenítése

Férfi napszemüveg – pont az I-re a nyári megjelenéshez

A nyári stílus nem csak egy jól megválasztott alap és stílusos cipő. Az osztályt értékelő férfiak tudják, hogy érdemes minden részletre odafigyelni, és a férfi kiegészítökre is gondolni. Van olyan kiegészítő, amely jobban kapcsolódik az nyári naphoz, mint a napszemüveg? Már régóta nem csak szemvédőként szolgál. A férfiak azért is szeretik a szemüveget, mert tökéletesen kiegészítik a stilizációt és egyedi karaktert adnak. A megfelelően kiválasztott modell kiemeli arcvonásait, és kivételesen bemutatja magát. Bebizonyíthatja, hogy kiváló stílusérzéke van, és ismeri a legújabb trendeket. Ezenkívül ne felejtsen el vinni egy szemüvegtokot és egy csomag törlőkendőt a szemüveghez. Ennek köszönhetően tartozéka mindig tökéletesen felkészült lesz.

Nyaraláskor érdemes odafigyelni arra, hogy az egész öltözék jól passzoljon egymáshoz. Ennek köszönhetően azonnal magabiztosabbnak érzi magát, és élvezheti a szabadidejét. Függetlenül attól, hogy tengerpartra megy, hegyi kirándulást vagy kempingezést szervez, a férfi napszemüveg kötelező darab. Mindenképpen csomagolja be őket egy bőröndbe, közvetlenül egy baseball-sapka vagy egy szalmakalap mellé, amely nyáron nemcsak a női, hanem a férfi divatban is diadalmaskodik. A born2be.hu oldalon stílusok és színek széles választékát készítettük el az Ön számára. Itt olyan modelleket találhat, amelyeket a legnépszerűbb divatbemutatók ihlettek – hogy divatosnak érezze magát. Melyiket válasszam? Az Aviator napszemüvegek, más néven aviatorok olyan slágerek, amelyek már több éve reneszánszukat élik. Vékony halánték és dupla orr, valamint a szemüveg eredeti formája jellemzi őket. Világsztárok és hírességek elsősorban egyetemes természetük miatt szeretik őket. Alkalmi és félhivatalos vagy hivatalos megjelenésben egyaránt remekül mutatnak.

Férfi napszemüveg többféle stílusban

Szereti a sportos stílust, és mindennapi ruhát keres? Kombinálja napszemüvegét egy ugyanolyan hétköznapi alappal és cipővel. Itt jól jön például a farmerből készült rövidnadrág, a kényelmes, légáteresztő anyagú blúz és a vastag talpú sportcipő. Kiválaszthatja szemüvegének klasszikus árnyalatát, például mélyfeketét vagy szürke árnyalatokat. Ha szeretne kitűnni, és valami rendkívülire vágyik, válasszon a lencséktől eltérő árnyalatú kereteket. Ilyen tekintetben biztosan számos pillantást fog kapni. Nem csak júniusban, júliusban, augusztusban vagy szeptember elején viselhet szemüveget. Az erős napsütés tavasszal és ősszel is meglepheti. Majd ezt a kiegészítőt egy átmeneti kabát, például egy ökobőrből készült motoros kabát és egy horzsolásokkal díszített farmer társaságában mutatják be. Ez a megjelenés tökéletes lesz azoknak a férfiaknak, akik szeretik a rockot és az enyhén agresszív stílusokat. A smart casual ruhákban a férfi napszemüveget sima mintás inggel és szövetnadrággal, például chino nadrággal érdemes kombinálni.

A szemüveg nem csak a könnyedséggel és szabadsággal teli nyári megjelenés szimbóluma. Akkor is jól működnek, ha gyakran vezet autót. A vezetőknek szánt szemüveg tökéletesen védi a szemét a napfénytől. Ennek köszönhetően semmi sem zavarja a kilátást, Ön biztonságosan célba ér. A polarizált lencsék az utóbbi időben népszerűvé váltak. Nem csak sofőrök hordják, hanem olyan férfiak is, akiknek fontos a hibátlan és színes kép. Az ilyen modellek megszűrik a szemére eső fényt. A vízszintes sugarak finom foltokat, tükröződéseket és torzulásokat javitják. A polarizáló napszemüveg nem engedi át az ilyen típusú fényt, így a lencséje csak függőleges sugarakat fogad. A színek kifejezőbbé és élénkebbé válnak, és tiszta képet kap.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.