vásárolj többet, költs kevesebbet! 0 Ft-tól 15%, 9999 Ft-tól 20% mindenre csak a Born2beclub számára KÓD: LESS
Kattints!
-

Férfi sport ing

Termékek: 6
Rendezés:
-48%*
Fehér ing

Fehér ing

4 249 Ft
6 949 Ft
3 612 Ft
kóddal: less
Az ár Born2be Club esetén
-30%*
Narancssárga Ing

Narancssárga Ing

10 599 Ft
12 099 Ft
8 479 Ft
kóddal: less
Az ár Born2be Club esetén
Bézs Ing

Bézs Ing

9 599 Ft
8 159 Ft
kóddal: less
Az ár Born2be Club esetén
-32%*
Barna Ing

Barna Ing

11 549 Ft
13 599 Ft
9 239 Ft
kóddal: less
Az ár Born2be Club esetén
Tengerészkék Ing

Tengerészkék Ing

9 599 Ft
8 159 Ft
kóddal: less
Az ár Born2be Club esetén
-48%*
Fehér ing

Fehér ing

4 249 Ft
6 949 Ft
3 612 Ft
kóddal: less
Az ár Born2be Club esetén
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
6 / 6 termék megjelenítése

Alkalmi férfi ingek - kényelem és stílus

Az alapvető férfiing minden férfi ruhatárának az alapja. Ha ezt a ruhadarabot elegáns partihoz és elegáns, ráncos nadrághoz társította, akkor nincs teljesen igaza. Az elegáns ing stílusában páratlan különleges alkalmakra, de ez még nem minden. Egy hétköznapi ruha inggel a főszerepben hatékonyan mutatkozik meg, ugyanakkor nem teszi frissé és nyugodtabbá a megjelenést. A born2be.hu oldalon tudjuk, hogy a férfiak szeretnek félig formálisan öltözködni – dolgozni is. Éppen ezért ingek széles választékával készültünk, melyeket sikeresen viselhet az irodába, családi rendezvényre vagy baráti kirándulásra. Biztosan talál olyat, ami tökéletesen passzol a karakteréhez. Egyes férfiak szeretik a klasszikusokat, és általában az időtlen modelleket választják. Mások számára a stílusnak kéz a kézben kell járnia azzal, ami éppen aktuális. A born2be.hu oldalon tudjuk, mennyire fontosak a legújabb trendek. Ezért folyamatosan követjük a világ tervezőit és azt, amit bemutatóikon feltünnek. Mindenképpen nézze meg divatos férfi ing kollekciónkat, és merítsen ihletet!

Hogyan illeszkedjen egy férfi ing?

A megfelelően kiválasztott ruha a kulcsa a hatékony stílusnak, amely sok tekintetet vonz. Néha az ing kiemelkedik. Ezért olyan fontos, hogy jól illeszkedjen a alakjához. Végül is minden részlet számít. Mit kell keresni? Milyen formát válasszon az erősségei hangsúlyozásához és a hiányosságok elfedéséhez? Mindenekelőtt ügyeljen az alakja formájára. Ha karcsú, lazítson a vékony szabással. Ennek köszönhetően kiemeli a karcsú alakot. A legjobb, ha testhezálló nadrágot választunk. Ha azonban nagyobb méretet visel, válasszon szabályos szabást – a kissé kiálló modell elfedi a hiányosságait. Ebben az esetben jobb sötétebb színeket választani. Mélyfekete, sötétkék vagy barna optikailag karcsúsítja az alakot. Ha azonban az egységes színek nem valók, és a mintákat részesíti előnyben, válasszon finom nyomatot, például kockás vagy csíkos inget – lehetőleg függőlegest.

Az ing öltözködési szabálya - erre emlékeznie kell!

Nem csak az elegáns ingeknél kell betartani a dress code szabályait. Ugyanez igaz a hétköznapi ingekre is. Az, ahogyan tüneteti fel magát, nagy hatással van arra, hogy mások hogyan látják majd. Ezért érdemes megjegyezni néhány szabályt, amelyeknek köszönhetően nem követ el divat faux pass-t. Az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy hogyan viseljünk férfi inget – nadrágba türve, esetleg nem betürve? Formális és félhivatalos stilizáció esetén a nem betűrt ing egyszerűen csúnyának tűnik. Farmerrel, chino-val vagy szövetnadrággal egyaránt rosszul fog kinézni. Ezért, ha fontos találkozóra vagy randevúra megy, feltétlenül tűrje be az inget. Akkor nem engedheti meg magának, hogy eltérjen. A hétköznapi ruhák esetében azonban más a helyzet. Az ing elengedése a lazaság és az informális karakter szimbóluma lesz. Ügyeljen arra, hogy a szabást megfelelően igazítsa az alakjához – a túl szűk, elsöprő és túl széles modellnek nemkívánatos hatása lesz.

Az ing kiválasztásakor a férfiak gyakran megkérdezik maguktól a rövid ujjú modelleket. Divatosak? Fel tudja venni őket fontos kirándulásokra, vagy esetleg egyszerűen felveheti őket mindennap? A félhivatalos - és még inkább formális - fazonokban nincs helye a rövid ujjú ingeknek. Más a helyzet a napi kilépések esetében. Ezután magabiztosan elhagyhatja a mandzsettával ellátott hosszú ujjakat. Nyáron kényelmes ing, bő rövidnadrág és szandál nélkülözhetetlen az nyári stílushoz! Hatékonyan bemutatkozik egy esti koncerten vagy a barátokkal való kiránduláson.

Mihez érdemes férfi inget felvenni?

Alternatívára van szüksége egy póló helyett? Szeretné ötvözni a kényelmet és a stílust egy csipetnyi eleganciával? Az ingek nagyszerű választások lesznek. A rövid ujjú ingek természetesen a mindennapi kiruccanások alkalmával bizonyítanak majd, de egy divatos férfiing kivételesen feltünteti magát. Ha a ruhatárát az egyszerű modellek uralják, és nem szereti az extravaganciát, válasszon visszafogott színű modelleket. Az időtlen paletta természetesen fehér, fekete, sötétkék, bézs vagy olívazöld. Az ilyen javaslatok jól illeszkednek a félig formális öltözködési kódba, így sikeresen öltözhet így a munkához. Válasszon egyszerű, textil férfi nadrágot vagy klasszikus farmert. Egészítse ki a megjelenést cipőkkel – például mokaszinekkel vagy alacsony fél cipőkkel – és már kész is az elegáns alkalmi ruha! Ha egy kis frissességet szeretne bevinni, akkor megjelenése alapja lehet egy minimalista mintás fehér ing. Vagy talán szeret játszani a divattal, és olyat keres, ami sok tekintetet vonz? Ezután mindenképpen válasszon egyedi színeket és szokatlan mintákat. A legjobb, ha egyenes nadrágot, például farmert választ, mint tetszetős inget. Ennek köszönhetően a hatékony alap kerül a főszerepbe, és semmi más nem fogja beárnyékolni.

Divatos férfi ingek egész évben – nézze meg a born2be.hu kollekciót!

A hétköznapi ing az a ruhadarab, amelyet a külső hőmérséklettől függetlenül viselhet. Mindig egyformán jól mutatkozik meg, különösen, ha ízlése szerint választja. Hiszen azok a ruhák, amelyekben jól érzi magát és vonzó, szebbé teheti a napját! Az önbizalmat és az új kihívások iránti bátorságot gyakran befolyásolja az öltözködése. Vegyünk fel egy férfi inget, amely tökéletesen tükrözi a karakterét, és azonnal belekap a szél a vitorlájába, és készen áll egy új napra. Nyáron a férfi ingek jól használhatók farmer rövidnadrággokal és espadrillákkal kombinálva. Akkor érdemes megengedni magának, hogy a szokásos színpalettánál többet tegyen. Az őrült színek és a kontrasztos nyomatok az ingen a nap és a nyári energia szimbóluma lesz. Adjon hozzá napszemüveget és egy kis szalmakalapot, és vágjon bele a nyaralásba!

Tavasszal és ősszel jó a föld színeit használni. A meleg barna, törött zöld vagy bézs árnyalatú modellek a természet felé mutatnak. Ezután kombinálhatja az inget stílusos motoros kabáttal. A tél az az időszak, amikor elcsábíthatnak a sötét színek, például a piszkos sötétkék vagy a mélylila. Mire vár? Ismerje meg most a férfi ing kollekciót, amelyben félig formális viseletben fog hatékonyan bemutatkozni. Válasszon ehhez kiegészítőket, például egy férfi karórát, és élvezze az eredeti megjelenést, amely kiemeli stílusérzékét. Nálunk mindent vonzó áron talál – mindezt azért, hogy könnyedén kiegészíthesse teljes ruhatárát. Vagy talán csak ihletet keres, és szeretné megnézni, milyen férfiingek divatosak most? Nézze meg, mit készítettünk Önnek.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2024 Born2be. Minden jog fenntartva.