-
Mutasson többet
Mutasson többet

Férfi sport ing

Termékek: 13
Rendezés:
Bézs ing
Bézs ing
5 529 Ft
3 981 Ft
kóddal: CM28
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fehér ing
Fehér ing
3 839 Ft
2 764 Ft
kóddal: CM28
Kék Ing
Kék Ing
12 809 Ft
9 222 Ft
kóddal: CM28
Tengerész kék Ing
Tengerész kék Ing
13 719 Ft
9 878 Ft
kóddal: CM28
Fehér ing
Fehér ing
3 739 Ft
2 692 Ft
kóddal: CM28
Szürke Ing
Szürke Ing
12 809 Ft
9 222 Ft
kóddal: CM28
13 / 13 termék megjelenítése

Alkalmi férfi ingek - kényelem és stílus

Az alapvető férfiing minden férfi ruhatárának az alapja. Ha ezt a ruhadarabot elegáns partihoz és elegáns, ráncos nadrághoz társította, akkor nincs teljesen igaza. Az elegáns ing stílusában páratlan különleges alkalmakra, de ez még nem minden. Egy hétköznapi ruha inggel a főszerepben hatékonyan mutatkozik meg, ugyanakkor nem teszi frissé és nyugodtabbá a megjelenést. A born2be.hu oldalon tudjuk, hogy a férfiak szeretnek félig formálisan öltözködni – dolgozni is. Éppen ezért ingek széles választékával készültünk, melyeket sikeresen viselhet az irodába, családi rendezvényre vagy baráti kirándulásra. Biztosan talál olyat, ami tökéletesen passzol a karakteréhez. Egyes férfiak szeretik a klasszikusokat, és általában az időtlen modelleket választják. Mások számára a stílusnak kéz a kézben kell járnia azzal, ami éppen aktuális. A born2be.hu oldalon tudjuk, mennyire fontosak a legújabb trendek. Ezért folyamatosan követjük a világ tervezőit és azt, amit bemutatóikon feltünnek. Mindenképpen nézze meg divatos férfi ing kollekciónkat, és merítsen ihletet!

Hogyan illeszkedjen egy férfi ing?

A megfelelően kiválasztott ruha a kulcsa a hatékony stílusnak, amely sok tekintetet vonz. Néha az ing kiemelkedik. Ezért olyan fontos, hogy jól illeszkedjen a alakjához. Végül is minden részlet számít. Mit kell keresni? Milyen formát válasszon az erősségei hangsúlyozásához és a hiányosságok elfedéséhez? Mindenekelőtt ügyeljen az alakja formájára. Ha karcsú, lazítson a vékony szabással. Ennek köszönhetően kiemeli a karcsú alakot. A legjobb, ha testhezálló nadrágot választunk. Ha azonban nagyobb méretet visel, válasszon szabályos szabást – a kissé kiálló modell elfedi a hiányosságait. Ebben az esetben jobb sötétebb színeket választani. Mélyfekete, sötétkék vagy barna optikailag karcsúsítja az alakot. Ha azonban az egységes színek nem valók, és a mintákat részesíti előnyben, válasszon finom nyomatot, például kockás vagy csíkos inget – lehetőleg függőlegest.

Az ing öltözködési szabálya - erre emlékeznie kell!

Nem csak az elegáns ingeknél kell betartani a dress code szabályait. Ugyanez igaz a hétköznapi ingekre is. Az, ahogyan tüneteti fel magát, nagy hatással van arra, hogy mások hogyan látják majd. Ezért érdemes megjegyezni néhány szabályt, amelyeknek köszönhetően nem követ el divat faux pass-t. Az egyik leggyakrabban feltett kérdés, hogy hogyan viseljünk férfi inget – nadrágba türve, esetleg nem betürve? Formális és félhivatalos stilizáció esetén a nem betűrt ing egyszerűen csúnyának tűnik. Farmerrel, chino-val vagy szövetnadrággal egyaránt rosszul fog kinézni. Ezért, ha fontos találkozóra vagy randevúra megy, feltétlenül tűrje be az inget. Akkor nem engedheti meg magának, hogy eltérjen. A hétköznapi ruhák esetében azonban más a helyzet. Az ing elengedése a lazaság és az informális karakter szimbóluma lesz. Ügyeljen arra, hogy a szabást megfelelően igazítsa az alakjához – a túl szűk, elsöprő és túl széles modellnek nemkívánatos hatása lesz.

Az ing kiválasztásakor a férfiak gyakran megkérdezik maguktól a rövid ujjú modelleket. Divatosak? Fel tudja venni őket fontos kirándulásokra, vagy esetleg egyszerűen felveheti őket mindennap? A félhivatalos - és még inkább formális - fazonokban nincs helye a rövid ujjú ingeknek. Más a helyzet a napi kilépések esetében. Ezután magabiztosan elhagyhatja a mandzsettával ellátott hosszú ujjakat. Nyáron kényelmes ing, bő rövidnadrág és szandál nélkülözhetetlen az nyári stílushoz! Hatékonyan bemutatkozik egy esti koncerten vagy a barátokkal való kiránduláson.

Mihez érdemes férfi inget felvenni?

Alternatívára van szüksége egy póló helyett? Szeretné ötvözni a kényelmet és a stílust egy csipetnyi eleganciával? Az ingek nagyszerű választások lesznek. A rövid ujjú ingek természetesen a mindennapi kiruccanások alkalmával bizonyítanak majd, de egy divatos férfiing kivételesen feltünteti magát. Ha a ruhatárát az egyszerű modellek uralják, és nem szereti az extravaganciát, válasszon visszafogott színű modelleket. Az időtlen paletta természetesen fehér, fekete, sötétkék, bézs vagy olívazöld. Az ilyen javaslatok jól illeszkednek a félig formális öltözködési kódba, így sikeresen öltözhet így a munkához. Válasszon egyszerű, textil férfi nadrágot vagy klasszikus farmert. Egészítse ki a megjelenést cipőkkel – például mokaszinekkel vagy alacsony fél cipőkkel – és már kész is az elegáns alkalmi ruha! Ha egy kis frissességet szeretne bevinni, akkor megjelenése alapja lehet egy minimalista mintás fehér ing. Vagy talán szeret játszani a divattal, és olyat keres, ami sok tekintetet vonz? Ezután mindenképpen válasszon egyedi színeket és szokatlan mintákat. A legjobb, ha egyenes nadrágot, például farmert választ, mint tetszetős inget. Ennek köszönhetően a hatékony alap kerül a főszerepbe, és semmi más nem fogja beárnyékolni.

Divatos férfi ingek egész évben – nézze meg a born2be.hu kollekciót!

A hétköznapi ing az a ruhadarab, amelyet a külső hőmérséklettől függetlenül viselhet. Mindig egyformán jól mutatkozik meg, különösen, ha ízlése szerint választja. Hiszen azok a ruhák, amelyekben jól érzi magát és vonzó, szebbé teheti a napját! Az önbizalmat és az új kihívások iránti bátorságot gyakran befolyásolja az öltözködése. Vegyünk fel egy férfi inget, amely tökéletesen tükrözi a karakterét, és azonnal belekap a szél a vitorlájába, és készen áll egy új napra. Nyáron a férfi ingek jól használhatók farmer rövidnadrággokal és espadrillákkal kombinálva. Akkor érdemes megengedni magának, hogy a szokásos színpalettánál többet tegyen. Az őrült színek és a kontrasztos nyomatok az ingen a nap és a nyári energia szimbóluma lesz. Adjon hozzá napszemüveget és egy kis szalmakalapot, és vágjon bele a nyaralásba!

Tavasszal és ősszel jó a föld színeit használni. A meleg barna, törött zöld vagy bézs árnyalatú modellek a természet felé mutatnak. Ezután kombinálhatja az inget stílusos motoros kabáttal. A tél az az időszak, amikor elcsábíthatnak a sötét színek, például a piszkos sötétkék vagy a mélylila. Mire vár? Ismerje meg most a férfi ing kollekciót, amelyben félig formális viseletben fog hatékonyan bemutatkozni. Válasszon ehhez kiegészítőket, például egy férfi karórát, és élvezze az eredeti megjelenést, amely kiemeli stílusérzékét. Nálunk mindent vonzó áron talál – mindezt azért, hogy könnyedén kiegészíthesse teljes ruhatárát. Vagy talán csak ihletet keres, és szeretné megnézni, milyen férfiingek divatosak most? Nézze meg, mit készítettünk Önnek.