-
Mutasson többet
Mutasson többet

Férfi sportcipő

Termékek: 380
Rendezés:
ÚJ
Fekete sportcipő
Fekete sportcipő
19 999 Ft
15 999 Ft
kóddal: SUPER
Fekete Sportcipő
Fekete Sportcipő
15 449 Ft
12 359 Ft
kóddal: SUPER
Fekete színűek túracipő
Fekete színűek túracipő
20 899 Ft
23 349 Ft
15 674 Ft
kóddal: SUPER
100+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fekete Sportcipő
Fekete Sportcipő
12 899 Ft
10 319 Ft
kóddal: SUPER
ÚJ
Fekete Sportcipő
Fekete Sportcipő
12 199 Ft
9 759 Ft
kóddal: SUPER
Fekete sportcipő
Fekete sportcipő
12 399 Ft
13 749 Ft
9 919 Ft
kóddal: SUPER
100+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
ÚJ
Fekete sportcipő
Fekete sportcipő
12 999 Ft
14 529 Ft
10 399 Ft
kóddal: SUPER
100+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
48 / 380 termék megjelenítése

Férfi sportcipő - nem csak az edzőterembe

A férfi sportcipő kétségtelenül az egyik legnépszerűbb cipők egyike, amelyet a férfiak választanak. Függetlenül a kinti hőmérséklettől, érdemes néhány párnak a ruhatárában lenni, hogy minden alkalomra legyen egy. A férfiak leggyakrabban kombinálják őket tipikus sportos öltözékekben. Az ilyen modellek tökéletesek az edzőteremben való edzéshez vagy a reggeli kocogáshoz. Végül is ezek a sportok mind nyáron, és télen is gyakorolhatók. Főszezonban, amikor kint erősen havazik, nem kell feladnia a futást vagy a reggeli bemelegítést a parkban. Mindössze annyit kell tennie, hogy megfelelően öltözik fel, például meleg férfi pulóverre és termo pólóval, hogy kényelmesen érezze magát kedvenc sportjának gyakorlása közben. Aztán emlékezzen a megfelelő cipőre. A born2be.hu weboldalán olyan lábbelik széles választéka áll rendelkezésre, amelyek tökéletesen illeszkednek egy sportbarát preferenciáihoz.

A férfi sportcipők - a nevükkel ellentétben - nem csak az aktív férfiak lábbelijei. Régóta nem csak a hivatásos kosárlabdázók, futballisták és röplabdázók hatáskörébe tartoznak. Véglegesen beléptek a férfi divat kánonjába mind a hétköznapokba és sport eseményekre. A sportcipőt olyan férfiak szeretik, akik értékelik a stílust és az eredeti megjelenést, ennek köszönhetően kifejezhetik személyiségüket és egyéniségüket. Ha nem fél a divatkísérletektől, és van bátorsága túllépni a sztandardon, mindenképpen nézze meg a sportcipő kínálatot weboldalunkon. A born2be.hu oldalon számos stílust, színt és mintát talál, amelyek sok öltözékhez alkalmazkodnak, nem csak a profi sportolókhoz. Fedezze fel egyedülálló férfi cipő kollekciónkat, melynek köszönhetően tökéletesen kifejezi személyiségét.

Kényelem egy kivételesen stílusos kiadásban, ilyenek a born2be.hu sportcipői

A férfi cipők nemcsak a dizájnról, hanem a kényelemről is szólnak. A maximális kényelem szimbóluma minden bizonnyal a vastag talpú cipő, amely jól elnyeli az egyenetlen felületeket. Félelem nélkül sétálhat a kátyúkkal és dudorokkal teli sziklás erdei ösvényen. Sétálhat az erdőben, a hegyekben vagy a városon kívül. Semmi sem zavarja a kényelmet. Különösen akkor, ha elasztikus melegítőnadrágot és sima pólót visel, este pedig fel vesz hozzá egy motoroskabátot vagy farmerkabátot. Egy ilyen öltözék bizonyítani fogja, hogy ismeri a divatot, és tudja, hogy a sportcipő már rég túlmutat a sportolók divatkánonján. Biztosan szembesül azzal a dilemmával, hogy melyik modellt válassza. Ha szeret bármilyen fizikai tevékenységet, és olyan cipőt keres, amely lehetővé teszi az Ön számára, hogy kényelmesen elkötelezze magát szeretett sportjának, akkor válassza az alacsony szárú cipőt. Védi a bokáját az erőteljes és íntenziv mozgás során. Figyeljen az anyagára is - ha szeret hegyi ösvényeken túrázni, válasszon vízálló anyagot. A futás szerelmeseinek rugalmas, textil futócipőt ajánlunk. Ne felejtse el a kiegészítőket se. Végül is, fontos, hogy spotolás közben is vonzónak érezze magát. A stílus tökéletesen kiegészül kiegészítőkkel, például sportórával és baseballsapkával.

Hogyan viselje a sportcipőt minden nap?

A férfiak sokoldalúságuk miatt szeretik ezeket a cipőket. Nem csak a tipikus hétköznapi öltözékben rakhatja össze őket. Jól illeszkednek az elegáns alkalmi megjelenéshez. A born2be.hu oldalon számos stílusú férfi cipőt talál, amelyek közül kiválaszthatja azokat, amelyek tökéletesen megfelelnek az Ön igényeinek és ízlésének. A klasszikus kombináció farmer vagy kényelmes jogger és férfi blúz lesz. Választhat egy intezív színt, például kobaltot vagy limezöldet, vagy egy megunhatalan árnyalatút. A sportcipők remekül kiegészítik ezt az elegáns, de nem annyira nyilvánvaló megjelenést. Ha szereti a mintákat és a motívumokat, amelyek azonnal megragadják a tekíntetet, akkor egy mintás ing, és a férfi sneakers torna cipő, amely passzol a ruházat színéhez. Rendkívül harmonikus stílusra tesz szert - senki sem fog elmenni ön mellett közömbösen A férfi sportcipők mindig is a tornacipőkhöz kapcsolódtak. Ez a modell már klasszikus, amely minden szezonban új színekkel és stílusokkal lep meg minket. Az alsó felső rész, amely feltárja a bokáját, óvatosan meghosszabbítja a lábát. Hosszabb, boka fölé nyúló, jól néz ki, egy farmerral. Választhat semleges színt, például halhatatlan fehér, fekete vagy piros. Ilyen színekben hatékonyan megjelnhet egy koncerten, estélyen vagy egy randin. Vagy talán szeret kitűnni? Fogadjon a nyáron különösen diadalmas neonárnyalatokra vagy holo színekre, és tele lessz energiával!

Férfi sportcipő elegáns öltözékben – sláger?

A divat nem ismer határokat. A világ tervezői sokszor bebizonyították, kombinálva a különböző ruhadarabokat és a stílusokat. Hasonló a helyzet a férfi sportcipőkkel is, amelyeket gyakran elegáns öltözékben kombinálnak. A látszattal ellentétben ez nem jelenti az igényesség hiányát és a trendek tudatlanságát. A sneakers cipők, tornacipők vagy teniszcipők nemcsak sportruhákkal vagy farmerrel kombinálhatók. Más, kevésbé nyilvánvaló halmazokban is jól mutatkoznak. Sőt, ha ilyen lépésre szánja el magát, megmutatja, hogy naprakész a divatirányzatokkal, és tudja, mi a divat most. Férfi sportcipő és ing? Természetesen! Az ilyen típusú lábbelit könnyedén kombinálhatja egy inggel. Ha szereti a félig elegáns stílust, és nem akarja korlátozni magát a félcipőkre vagy mokaszinra, válasszon bokáig érő tornacipőt vagy az alacsony lábszárral ellátottat. Ez nagyszerű lehetőség a színek kísérletezéséhez. Az ing árnyalata a cipőhöz illeszthető, és szemet gyönyörködtető harmóniát érhet el. A monokróm öltözékek továbbra is a trendek kánonjában maradnak - hozzon létre egy sötétkék megjelenést, és mutassa meg, hogy ismeri a stílust! A férfi sportcipők alkalmasak félig elegáns, finom mintázatú ingekhez is, például pöttyös vagy csíkos. Ne féljen túllépni az öltözködési szabályokon és kiemelkedni stílusával - ennek köszönhetően megmutatja, hogy van bátorsága minden határon túl lépni, és nem fél az új kihívásoktól!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.