-
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet

Gyerek ruházat és lábbeli

Termékek: 4307
Rendezés:
Ezüst sportcipő
Ezüst sportcipő
5 249 Ft
5 409 Ft
3 937 Ft
kóddal: ALL25
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Teve színűek bakancs
Teve színűek bakancs
15 859 Ft
19 579 Ft
11 894 Ft
kóddal: ALL25
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-20%
Tengerészkék bakancs
Tengerészkék bakancs
15 479 Ft
19 249 Ft
11 609 Ft
kóddal: ALL25
10+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-20%
Tengerész kék színűek bakancs
Tengerész kék színűek bakancs
15 009 Ft
18 649 Ft
11 257 Ft
kóddal: ALL25
10+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
48 / 4307 termék megjelenítése

Gyermekruházat – egészítse ki gyermeke gardróbját

A born2be.hu oldalon törődünk legfiatalabb ügyfeleink igényeivel. Nekünk nem csak a női és férfidivat számít. Hiszen a gyerekeknek is vannak igényeik! A legkisebbek is találnak valamit maguknak. Széles kínálatot készítettünk, tele mintákkal, színekkel és dekorációval. Itt számos nadrág-, blúz- és kabátmodellt is találhat klasszikus változatban, amelyek mindenhez passzolnak. Tökéletesek kirándulásokhoz, családi ünnepségekhez vagy iskolai megjelenéshez. A gyerekruhák esztétikája mellett a funkcionalitásukat is nagyra értékeljük. Éppen ezért a kínálatból nem hiányoznak a zsebes nadrágok és pulóverek vagy kapucnis dzsekik. Mindezt azért, hogy gyermeke a lehető legelégedettebb legyen. Olyan webáruház vagyunk, amely minden gyermek elvárásainak meg akar felelni. Kollekciónkban olyan modelleket talál, amelyeket az ihletett, ami jelenleg a gyerekdivat világában diadalmaskodik. Végül is ki mondta, hogy a trendek csak a felnőttekre vonatkoznak? A gyerekek is követik a híreket – a szeretett meséikből vett minták és díszitések olyan slágerek, amelyek biztosan tetszeni fognak nekik! Az ilyen díszítésű ruhák minden kisgyermeknek örömet okoznak. A born2be.hu kínálatában megtalálja őket!

Meleg napokon a gyerekek szeretnek a szabadban lenni. A nyári időszak különösen a különféle tevékenységek és játékok ideje, amelyek felejthetetlen emlékeket idéznek elő. A játszóterek tele vannak gyerekekkel, akik élvezik a nyáriszabadságot az iskola nélkül. Ezután kényelmes, rugalmas derékpántos nadrágra és lélegző anyagokból készült, rövid ujjú bő blúzra lesz szükségük. Ha kint meleg van, érdemes a fiúkat rövidnadrágba vagy - a lányokat - lezser szoknyába öltöztetni. Vagy talán az év befejezésére vagy tanévnyítóra készül? Ilyenkor a gyermeket érdemes a legjobb színben feltüntetni. Egy elegáns midi ruha időtlen mélyfekete vagy sötétkék színben minden lány szívét elrabolja. A fiúknak hófehér ingre és vasalt nadrágra lesz szükségük. Ha véget ér az évzáró, és gyermeke hazatér, feltétlenül öltöztesse át kényelmes melegítőnadrágba és egy bő szabású pólóba. Ennek köszönhetően egy felszabadultan pihenhet, és erőt meríthet a vakáció megkezdéséhez!

Vonzó árak és széles választék, vagyis a born2be.hu gyermekkollekciója

Ősszel gyermekének védelemre van szüksége a hideg ellen. Ilyenkor az időjárás nagyon változékony lehet, ezért mindenre készüljön fel. A gyermekmellények pótolhatatlanok lesznek. Tökéletesek esti családi sétákhoz, kerékpáros kirándulásokhoz vagy parkba menéshez. A gardróbban is szerepelnie kell a női és férfidivatban is uralkodó ikonikus motoros kabátnak. A farmerdzsekik is időtlen megoldást jelentenek. Gyermeke választhat mind a klasszikus modellekből, mind a hatásos, rojtok vagy gyöngyutánzatok formájában díszített modellekből. Télen viszont érdemes valami erősebbre fogadni. A bélelt téli kabátok gyermeke ruhatárának elengedhetetlen elemei. Amikor a fagy fel üti a fejét, a legjobb, ha szőr- vagy báránybőrt utánzó béléssel ellátott modelleket választunk. Ne felejtse el a téli kiegészítőket is. Egy gyerek sapka, sál és hozzáillő színű kesztyű tökéletesen kiegészíti az öltözéket.

A gyerek gardrób nem nélkülözheti a cipőt bármilyen időjárásra és alkalomra. A gyerekfélcipők, különösen a lakkozott anyagból készültek, tökéletesek lesznek a hivatalos megjelenéshez. Illenek hozzá a sima ruhák, szoknyák vagy - fiúk esetében - elegáns, hosszú ujjú ingek. Ősszel érdemes klasszikus gyerekcsizmát választani. A born2be.hu oldalon számos változatban megtalálja őket - időtlen és őrültebb, színes díszekkel ellátva. Ennek köszönhetően létrehozhat egy mini gyerekcipő kollekciót a hideg napokra. Vagy talán gyermeke a tócsákban való ugrálás szerelmese? Adjon rá gyerek gumicsizmát – kollekciónkban olyan színes modelleket fedezhet fel, amelyek hatékonyan törik meg a komor őszi színeket. Ha azonban télire meleg csizmát keres gyermekének, válasszon túrabakancsot. A talpon található finom gumi még csúszós járdán is stabilitást biztosít a gyerkőcnek, a cipzárral pedig könnyedén felveheti a cipőt. Ha gyermekének erős szigetelésre van szüksége, válasszon báránybőr utánzattal szigetelt modellt. A lányok és a fiúk is el lesznek ragadtatva a gyerekcsizmától – az ilyen cipők olyan alkalmakkor bizonyítanak majd, ahol az elegancia lessz a főszerepben.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.