-
Mutasson többet
Mutasson többet

Gyermek fürdőruhák

Termékek: 15
Rendezés:
-22%*
Zöld Fürdőruha
Zöld Fürdőruha
4 349 Ft
4 449 Ft
3 479 Ft
kóddal: FALL
Az ár Born2be Club esetén
-22%*
Lila Fürdőruha
Lila Fürdőruha
4 299 Ft
4 399 Ft
3 439 Ft
kóddal: FALL
Az ár Born2be Club esetén
-28%*
Piros Úszó boxer
Piros Úszó boxer
2 259 Ft
2 499 Ft
1 807 Ft
kóddal: FALL
Az ár Born2be Club esetén
-38%*
Kék Úszó boxer
Kék Úszó boxer
2 139 Ft
2 749 Ft
1 711 Ft
kóddal: FALL
Az ár Born2be Club esetén
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
15 / 15 termék megjelenítése

Divatos fürdőruhák gyerekeknek

A vízi szórakozásnak nem csak a nyári szezonhoz kell kapcsolódnia. Egész évben biztosíthatjuk gyermekünk számára a vonzó vízörömöt - például azzal, hogy rendszeresen elmegyünk vele az uszódába. Mindössze annyit kell tennie, hogy gondoskodunk a megfelelő fürdőruháról, amely nem korlátozza gyermeke mozgását, és megfelel az ő igényes ízlésének is. A born2be.hu webáruházban divatos, és kényelmes fürdőruhákat találsz gyermekeknek Kisgyermekeknek és nagyobb gyerekeknek is kínálunk ruhákat, és a részletes mérettáblázat segítségével biztosan könnyű lesz kiválasztani a megfelelő méretet. A gyermek fürdőruhák minden fazonja tartós és gyorsan száradó anyagokból készül. Arra is ügyeltünk, hogy csak olyan praktikus modelleket válasszunk, amelyek "a helyükön maradnak" a testen, és nem rontják el a szórakozást azzal, hogy állandóan lecsúsznak. Ügyelj arra, hogy strandra, vagy uszómedencére kényelmes és praktikus gyermek úszópapucsokat ne felejts .

Javasoljuk, hogy rendszeresen látogass el a born2be.pl oldalra - így nem maradsz le a fürdőruhákra és a többi gyermekruházatra és -lábbelire vonatkozó kedvező akciókról.

Lány fürdőruhák

A lany fürdőruhák két változatban kaphatók egyrészes fürdőruha , de a klasszikus bikinihez hasonló szabású, kétrészes fürdőruhák is ugyanolyan kényelmesek. A born2be-ben találsz lany fürdőruhákat különböző méretekben. Biztosak vagyunk benne, hogy a rendelkezésre álló választékban biztosan találsz olyan fürdőruhát, amitől lányod nem akar majd megválni! Ajánljuk a flitterekkel, fodrokkal vagy más díszítő motívumokkal díszített fürdőruhákat, hogy változatosabbá tedd a vízparti gondtalan pillanatokat.

Úszónadrág fiúknak

Ajánlunk fiú úszónadrágokat , valamint boxer uszónadrágokat is. A rendelkezésre álló modellek között találhatsz vonzó nyomatokkal ellátott uszónadrágokat, valamint úszó boxereket további díszítés nélkül, amelyek biztosan tetszeni fognak az idősebb fiúknak. Ha a fiad sportrajongó és az úszáson kívül más tevékenységek is érdeklik, akkor ajánljuk a kényelmes és rendkívül divatos gyermek sportcipőket . Fontos, hogy a fiú úszónadrágok rendkívül tartósak, így még gyakori medencelátogatás esetén is megőrzik szabásukat és színüket.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.