-

Gyerek harisnya

Termékek: 1
Rendezés:
1 / 1 termék megjelenítése

Kényelmes és divatos - gyermek harisnyanadrág a born2be.hu-tól

Minden gyermeknek több pár harisnya legyen a gardróbjában. Hasznosak lesznek szoknyás lányoknak és nadrág alatt is a fagyos napokon. Fél attól, hogy gyermeke nem akarja viselni? A born2be.hu oldalon modellek széles skáláját készítettük el Ön számára különböző kivitelben, hogy minden kisgyermek választhasson magának valamit. A különféle színek, nyomatok és mesebeli motívumok olyanok, amelyek mellett egyetlen gyermek sem mehet el közömbösen! Ha gyermekharisnyát keres egy fontos ünnepre, akkor a visszafogott árnyalatú sima harisnyanadrág lesz a legjobb. Mire van szüksége? Feltétlenül nézze meg kollekciónkat!

Harisnya egy lánynak - főleg egy kis nőnek

Minden kis hercegnő életében eljön az idő, amikor elegánsan kell öltöznie. Egy iskolai ünnepség, egy fontos buli vagy egy esküvő tökéletes alkalom a gyermekharisnya felöltésére! Például egy kiszélesedő vagy tüll szoknyával és egy sima blúzzal kombinálva tökéletes ruhát alkotnak, amely örömet okoz Önnek és gyermekének is! Nincs más dolga, mint kiválasztani a stílusos gyerek félcipőt, és már kész is a fazon!

Harisnyanadrág fiúknak, azaz alsónemű speciális feladatokhoz

Nem csak a lányoknak van szükségük kényelmes, gyermek harisnyákra. A tavasz, az ősz és különösen a tél az az időszak, amikor a kisembernek további szigetelésre van szüksége. A born2be.hu harisnyái tökéletesek erre. Nem kell mást tennie, mint felvenni őket gyermeke nadrágjára, és a testnek kellemes anyag fagyban is biztosítja a kényelmet. Ez a megoldás különösen fontos például iskolai kirándulások alkalmával, amikor a gyerkőc hosszabb ideig kint van. Ehhez mindenképpen válasszon kabátot! Fél attól, hogy gyermeke nem akar harisnyanadrágot hordani? Lazítson! A born2be.hu oldalon hatalmas modellválasztékunk van – biztosan sok tetszeni fog neki. Választhat sima vagy divatos mintás harisnyát! A kedvenc tündérmeséiből készült minták vagy fiús applikációk minden bizonnyal azonnal arra késztetik, hogy harisnyanadrágot húzanak majd!