-

Gyerek harisnya

Termékek: 3
Rendezés:
-24%*
Fehér Harisnya
Fehér Harisnya
2 369 Ft
2 499 Ft
1 895 Ft
kóddal: FALL
Az ár Born2be Club esetén
-35%*
Fehér Harisnya
Fehér Harisnya
2 369 Ft
2 899 Ft
1 895 Ft
kóddal: FALL
Az ár Born2be Club esetén
-24%*
Fehér Harisnya
Fehér Harisnya
2 369 Ft
2 499 Ft
1 895 Ft
kóddal: FALL
Az ár Born2be Club esetén
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
3 / 3 termék megjelenítése

Kényelmes és divatos - gyermek harisnyanadrág a born2be.hu-tól

Minden gyermeknek több pár harisnya legyen a gardróbjában. Hasznosak lesznek szoknyás lányoknak és nadrág alatt is a fagyos napokon. Fél attól, hogy gyermeke nem akarja viselni? A born2be.hu oldalon modellek széles skáláját készítettük el Ön számára különböző kivitelben, hogy minden kisgyermek választhasson magának valamit. A különféle színek, nyomatok és mesebeli motívumok olyanok, amelyek mellett egyetlen gyermek sem mehet el közömbösen! Ha gyermekharisnyát keres egy fontos ünnepre, akkor a visszafogott árnyalatú sima harisnyanadrág lesz a legjobb. Mire van szüksége? Feltétlenül nézze meg kollekciónkat!

Harisnya egy lánynak - főleg egy kis nőnek

Minden kis hercegnő életében eljön az idő, amikor elegánsan kell öltöznie. Egy iskolai ünnepség, egy fontos buli vagy egy esküvő tökéletes alkalom a gyermekharisnya felöltésére! Például egy kiszélesedő vagy tüll szoknyával és egy sima blúzzal kombinálva tökéletes ruhát alkotnak, amely örömet okoz Önnek és gyermekének is! Nincs más dolga, mint kiválasztani a stílusos gyerek félcipőt, és már kész is a fazon!

Harisnyanadrág fiúknak, azaz alsónemű speciális feladatokhoz

Nem csak a lányoknak van szükségük kényelmes, gyermek harisnyákra. A tavasz, az ősz és különösen a tél az az időszak, amikor a kisembernek további szigetelésre van szüksége. A born2be.hu harisnyái tökéletesek erre. Nem kell mást tennie, mint felvenni őket gyermeke nadrágjára, és a testnek kellemes anyag fagyban is biztosítja a kényelmet. Ez a megoldás különösen fontos például iskolai kirándulások alkalmával, amikor a gyerkőc hosszabb ideig kint van. Ehhez mindenképpen válasszon kabátot! Fél attól, hogy gyermeke nem akar harisnyanadrágot hordani? Lazítson! A born2be.hu oldalon hatalmas modellválasztékunk van – biztosan sok tetszeni fog neki. Választhat sima vagy divatos mintás harisnyát! A kedvenc tündérmeséiből készült minták vagy fiús applikációk minden bizonnyal azonnal arra késztetik, hogy harisnyanadrágot húzanak majd!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.