ŐRÜLT SZERDA! -30% VÁLOGATOTT TERMÉKEKRE MINDENKINEK! KÓD: CRAZY
Kattints!
-
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet

Gyerek ruha

Termékek: 75
Rendezés:
-30%*
Pink Ruha

Pink Ruha

7 949 Ft
5 564 Ft
kóddal: CRAZY
-30%*
Bézs Ruha

Bézs Ruha

8 299 Ft
5 809 Ft
kóddal: CRAZY
-30%*
Fehér Ruha

Fehér Ruha

6 749 Ft
4 724 Ft
kóddal: CRAZY
-30%*
Rózsaszín Ruha

Rózsaszín Ruha

8 199 Ft
5 739 Ft
kóddal: CRAZY
-25%*
Fehér Ruha

Fehér Ruha

9 949 Ft
7 462 Ft
kóddal: CRAZY
-30%*
Fehér Ruha

Fehér Ruha

8 199 Ft
5 739 Ft
kóddal: CRAZY
-30%*
Kék Ruha

Kék Ruha

3 299 Ft
2 309 Ft
kóddal: CRAZY
-30%*
Fehér Ruha

Fehér Ruha

9 649 Ft
6 754 Ft
kóddal: CRAZY
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
48 / 75 termék megjelenítése

Egyedi ruhák lányoknak vonzó áron

Minden lány álma, hogy olyan legyen, mint az anyjukája. Betartja a reggeli és esti rutinokat, vágyik a színes kozmetikumokra és a szép ruhákra. Nem csoda – a női gardrób igazi ihletbánya! Magas sarkú cipők, elegáns ingek, látványos kiszélesedő szoknyák... Az egyik legjobban gyönyörködtető elem a női ruhák. Arra késztetik a nőket, hogy fokozzák szépségüket, és ügyesen álcázzák a tökéletlenségeiket. Különféle stílusok, szemet gyönyörködtető dekorációk vagy klasszikus kis fekete ruhák… ki mondta, hogy csak felnőtteknek van fenntartva? A born2be.hu nem csak a női és férfidivatra specializálódott. A ruhákat szerető legfiatalabb vásárlóink igényeire is gondolunk. Éppen ezért lányruhák széles választékát kínáljuk számos alkalomra. Egy barát születésnapja, kirándulás vagy vásárlás a bevásárlóközpontba, egy kalandokkal teli nap... minden alkalomra jó felvenni a megfelelő ruhát! Kollekciónkban hatalmas szín- és mintaválasztékot talál, amely biztosan minden fiatal nő ízlésének megfelel. A klasszikus, elegáns feketétől a bájos, púderrózsaszínen át a színes mintákig.

Mit kell figyelembe venni, amikor a born2be.hu varázslatos lányruháit nézegeti? Mindenekelőtt a ruha leendő tulajdonosának alkalma és ízlése. A hivatalos alkalmakkor megfelelő öltözet kell, de érdemes a mindennapokban valami szokatlanra fogadni. Aztán a legfontosabb a lány ízlése. Hiszen senki sem fog olyan tökéletes fazont választani, mint ő maga. Egyes trendek nem változnak - a virágok, masnik és kis strasszok mindig relevánsak maradnak, nem csak a gyermekcipőkön. Az ilyen díszek bájt és finomságot kölcsönöznek a ruháknak, és ez a legfontosabb dolog a lányok ruháiban. Az időtlen modellek mindig megvédik magukat, ezért érdemes olyan alkotásokat a ruhatárában tartani, amelyek mindig is diadalmaskodtak a gyerekdivat világában. Néhány trend az évszaktól függően jön és megy. Nincs ez másképp a női és férfidivatban sem! A born2be.hu kollekció folyamatosan követi az új termékeket és a friss slágereket. Nincs más dolga, mint felmenni a weboldalra, és azonnal gyönyörű alkotásokat láthat a legdivatosabb verziókban. Végül is ki mondta, hogy csak a férfiak és a nők értékelik a stílust és a jó ízlést? A lánya is figyelmet érdemel, és azt, hogy különlegesnek érezze magát. Ezért feltétlenül nézze meg, mit készítettünk neki!

Varázslatos lányruhák – egy kis hercegnőre gondolva

Néha a stílus rendkívül fontos szerepet játszik. Ő dönti el, hogyan fogja feltüntetni magát. Családi ünnepség vagy hivatalos találkozó? Mit szólna a tanévkezdéshez vagy egy fontos előadáshoz? Az ilyen egyedi eseményekhez megfelelően kiválasztott ruhára és cipőre van szükség. Az elegáns alkotás cipőkkel kombinálva nagyszerű választás lesz. A born2be.hu kínálatában különleges alkalmakra lányoknak szóló ruhákat talál. Biztosan olyan modellt választ majd közülük, ami azonnal belopja magát a szívükbe. A kérdés csak az, hogy melyiket válasszam? Ha a körülmény maximális komolyságot kíván, az egyszerűség lesz a kulcs. Ezért a legjobb a sima mintákra és az egységes színekre összpontosítani. A fehér és fekete árnyalatok tökéletesek, különösen ünnepélyes megjelenéshez. Nyáron érdemes lányos midi ruhát választani és hozzáillő szandált vagy alacsonyszárú gyerek félcipőt klasszikus szabással. A lakkozott, csattal rögzíthető, fedett orrú cipő a teljes stílus esszenciája lesz. A kis modellje azonnal különlegesnek fogja érezni magát. Ha azt szeretné, hogy viselete minden részletében kifinomult legyen, ne feledkezzen meg a kiegészítőkről. Egy kis típusú táskában elférnek a szükséges tárgyak, és tökéletesen kiegészíti az egész megjelenést. Ezt a pillanatot mindenképpen örökítse meg egy képpel! Ha az alkalom megengedi a módosításokat, érdemes olíva vagy bézs színeket választani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a ruha egységes színe unalmassá tenné az öltözéket. A born2be.hu oldalon finom díszítésű modelleket is találhat, amelyek változatosabbá teszik az öltözékét. A kis kivágások vagy a bojtok csak néhány a kiegészítők közül, amelyeket gyermeke ruháin láthat.

A nyár nem csak a vakáció és az őrült játékok szezonja, hanem a családi ünnepek is. Különleges kihívást jelent egy esküvői lányruha kiválasztása. A szertartást végül a fényképezőgép is rögzítik, amelyek aztán végleg bekerülnek a családi albumba. Az alkotásnak egyszerre esztétikusnak és kényelmesnek kell lennie – elvégre egy esküvő a családdal való táncolás és játék ideje is! Egy ilyen napon a lányoknak készült tüllruhák lesznek a legjobb választás, különösen divatos, pasztell árnyalatokban. A hercegnős szabású modellek is egyediek – a nők és lányok szerte a világon szeretik őket. Az esküvői stílus egy ilyen kreációval a főszerepben telitalálat! Az Ön lánya minden bizonnyal elragadtatott tekinteteket vonz, és az este kis sztárja lesz! A családi ünnepségek alkalmával érdemes a szemet gyönyörködtető dekorációkra koncentrálni. A virágos díszek, a színes minták, a masnik és a fodrok a legfontosabbak az esküvőre vagy más fontos alkalomra szánt gyerekruhákban. Gyönyörűen mutatnak egy dekoratív, mintás hajpánttal és finom alkalmazású cipőkkel kombinálva. A hab a tortán egy színes kézitáska lesz egy lány számára. Ebben a ruhában minden lány hercegnőnek fogja érezni magát!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.