-
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet

Női ingruha

Termékek: 779
Rendezés:
Lila ruha
Lila ruha
13 299 Ft
14 449 Ft
9 974 Ft
kóddal: ALL25
Fekete Ruha
Fekete Ruha
13 249 Ft
9 937 Ft
kóddal: ALL25
ÚJ
Zöld Ruha
Zöld Ruha
13 449 Ft
14 249 Ft
10 087 Ft
kóddal: ALL25
ÚJ
Zöld Ruha
Zöld Ruha
12 149 Ft
9 112 Ft
kóddal: ALL25
Fehér Ruha
Fehér Ruha
9 249 Ft
6 937 Ft
kóddal: ALL25
Bézs ruha
Bézs ruha
12 149 Ft
13 499 Ft
9 112 Ft
kóddal: ALL25
ÚJ
Fehér Ruha
Fehér Ruha
18 549 Ft
13 912 Ft
kóddal: ALL25
Zöld Ruha
Zöld Ruha
20 099 Ft
20 499 Ft
15 074 Ft
kóddal: ALL25
ÚJ
Kék Ruha
Kék Ruha
14 249 Ft
14 349 Ft
10 687 Ft
kóddal: ALL25
-20%
Fehér Ruha
Fehér Ruha
9 829 Ft
12 249 Ft
7 372 Ft
kóddal: ALL25
48 / 779 termék megjelenítése

Inges ruha – hangsúlyoza báját

A divatvilág sokszor bebizonyította, hogy nem ismer határokat. A trendek folyamatosan fejlődnek és változnak. Néhány visszafordíthatatlanul eltűnik, mások nagy stílusban reneszánszukat élik. A női ingruha az utóbbi évek egyik slágere. Érdekes módon a férfi divatból származnak - de messze nem hangsúlyozzák a férfiak vonásait. Ellenkezőleg! Tökéletesen hangsúlyozzák a nőies formákat, és ragyogóvá és elbűvölővé teszik az öltözéket. Különösen, ha magas sarkú cipőkkel vagy pumps-kal kombinálja őket tömbsarkon. Szereti a rendkívül érzéki megjelenéseket? Értékeli a jó stílust, és nem fél a legújabb trendektől? Biztosan tetszeni fog Önnek ez a fajta alkotás. Sok szokatlan megjelenést hozhat létre vele, aminek köszönhetően azonnal magabiztosnak és vonzónak érzi magát. Érdemes több ilyet is beszerezni a ruhásszekrényébe, aminek köszönhetően különböző alkalmakra fog kinézetet kreálni. A born2be.hu webáruházban rengeteg különböző formatervezésű és színű ingruhát talál. Itt megtalálhatja a klasszikust, valamint a díszített vagy az ingvágást kissé megtörő modelleket. Ma melyiket választja?

Imádjuk az ingruhákat sokoldalúságuk és kényelmük miatt. Levegős, könnyű és érzéki - ilyenek az ingruhák! Tökéletesen formálják az alakot, ezért különösen a teltebb formájú nők fogják szeretni őket. Ezek a ruhák hosszú ingre emlékeztetnek, derékban vékony övvel. Általában azonban egyedül vagy harisnyanadrággal kombinálva hordjuk őket.Ha szereti hangsúlyozni alakja szépségét, az ilyen ruhák biztosan bellopják magukat a szívébe. A keskenyedő derékrész tökéletesen hangsúlyozza a derékvonalat, és a sziluett a megfelelő arányokat veszi fel, és homokóra formát ölt - ezt a típust tartják a legnőiesebbnek. A laza alsórész a csípőt takarja, és a kisebb hibákat csak mulandó emlékké teszi. Párosítsa ék sarkú szandállal és koktéltáskával egy vékony láncon, és kivételes megjelenést kölcsönöz magának.

Hogyan kell viselni az ing ruhákat elegáns változatban?

Az inget mindig az eleganciával társították. Nincs ez másként a ingruhák esetében sem, amely remek alternatívája lehet az áramló estélyi ruháknak. Tehát ha különleges alkalomra, például bálra szeretne ruhát keresni, akkor ez a típus tökéletes alap lesz az öltözékhez. Választhat egy maxi hosszúságú modellt, és magas sarkú csizmát és levéltáskát adhat hozzá. Töltse ki a megjelenést ékszerekkel kissé kontrasztos árnyalatban, és lépjen tovább! Egy megfelelően kreált ingruha tökéletes lesz családi ünnepségekhez, például esküvőkhöz. A visszafogott színű, például púderrózsaszín vagy piszkos szürke ing ruhák gyönyörű alapok lesznek. Csak ki kell választania a megfelelő kiegészítőket, és kész a kecsességgel teli megjelenés! A kényelmes fazon miatt egy ilyen ruha esküvőre nemcsak varázst kölcsönöz, hanem lehetővé teszi, hogy kényelmesen érezze magát az egész szertartás során.

A félhivatalos öltözékekhez a ruha klasszikus, amely mindig divatos lesz. A halhatatlan kis fekete ruha vagy a hozzá illő midi ruha mindig ugyanolyan elegáns. Nincs ez másként az ingruha esetében sem. Válasszon fekete vagy sötétkék árnyalatot, és kerülje a fényes mintákat vagy dekorációkat. Végül is a varázsa az egyszerűségben rejlik a kecses megjelenésben. Válasszon ruhát a térd felett, és párosítsa ökobőr táskával és elegáns tömb sarkú pumps-szal. Díszítse csuklóját egy kerek számlapos órával. Olyan stílusra tesz szert, amely mellett senki sem fog elmenni közömbösen. A hab a tortán visszafogott, hétköznapi smink lesz. Válasszon finom fazonu cut crease szemsminket és egy nem kihivó rúzst. Ennek köszönhetően hangsúlyozni fogja, hogy a minimalista, elegáns megjelenés tökéletesen kiemeli a női szépségét.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.