ŐRÜLT SZERDA! -30% VÁLOGATOTT TERMÉKEKRE MINDENKINEK! KÓD: CRAZY
Kattints!
-
Mutasson többet
Mutasson többet

Női cargo nadrág

Termékek: 79
Rendezés:
-30%*
Szürke Nadrág

Szürke Nadrág

16 699 Ft
11 689 Ft
kóddal: CRAZY
-30%*
Zöld Nadrág

Zöld Nadrág

12 949 Ft
9 064 Ft
kóddal: CRAZY
-49%*
Barna Nadrág

Barna Nadrág

7 099 Ft
9 699 Ft
4 969 Ft
kóddal: CRAZY
-42%*
Zöld Nadrág

Zöld Nadrág

6 049 Ft
7 299 Ft
4 234 Ft
kóddal: CRAZY
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
48 / 79 termék megjelenítése

A legdivatosabb cargo nadrág - kényelem a városi változatban

A női cargo nadrág egy olyan trend, amelyet nem szabad kihagyni, különösen, ha szeret játszani a trendekkel, és a divatszférának nincsenek titkai Ön elött. Kényelmes, laza és ultradivatos egyszerre – ezért szeretjük őket! A kollekció kialakítása a 90-es éveket idézi, amikor a női és férfidivatban egyaránt sikert aratott. Ma már senki sem asszociálja csak a férfi vagy katonai változatra. Ellenkezőleg - ez a cargo nadrágra emlékeztető nadrág megtalálható a világ divatfővárosainak legnépszerűbb bemutatóin vagy utcáin, és különféle kiadásokban. Mind a laza, katonás stilizáció szerelmesei, mind a nőiességüket előszeretettel hangsúlyozó divatosok választják őket. Így mehet előre, és alkothat városi, sportos vagy érzéki megjelenést. Nincs más dolga, mint kiválasztani a megfelelő felsőt, cipőt és kiegészítőket, hogy a jellemét tükröző ruhát kapjon.

Tisztázzuk a cargo nadrággal kapcsolatos kétségeket. Mit jelent? Női cargo nadrág bő, praktikus szabású. Ezért tökéletesen illeszkednek a városi stílushoz. Szélesebb, ¾-es lábak jellemzik őket, amelyek végei elkeskenyednek (gyakran a testhez közeli hengerrel). Kulcsfontosságú elem a mély, tágas zsebek, amelyek a lábak oldalán füllel vannak ellátva. Modern változatban magas derekúak, ami kiemeli a nőies derékvonalat, és elfedi a has körüli apróbb tökéletlenségeket. Kényelmesen rögzítheti őket cipzárral és gombbal. Az oldalakon általában további csúszózsebek találhatók. Ez a női nadrág ezért a kényelem szerelmeseinek készült!

Női cargo nadrág - modern dizájnok a born2be.hu-tól, amelyek örömet okoznak Önnek

A born2be.hu oldalon követjük a trendeket – a moderneket és a régi drágakövek visszatérését egyaránt. Ezért készítettünk Önnek egy cargo nadrág kollekciót az ikonikus és kivételesen nőies változatban. Klasszikus, minimalista díszítésű cargo kombinálható az alapvonal felsőjével vagy egy lazább pólóval városiasabb változatban. Fokozza a megjelenést egy hozzáillő színű cipővel, például vastag talpú sneakers tornacipővel, és a háttérben sportos akcentussal a múlt századra utaló outfitet kapja. Ideális egy napi kiránduláshoz a barátokkal!

A láncos cargo nadrág az elmúlt szezonok slágere. Az öv és az oldalsó zsebfül közé ferdén felfüggesztett díszítés bájt és enyhén rockos karaktert kölcsönöz. Az Instagram-felhasználók a világ minden tájáról szeretik ezt a modellt. Egyre népszerűbbek az időtlen földszínek, például a bézs, a keki, az olíva és a camel árnyalatai. Nem kevésbé híresek a fekete, gesztenyebarna vagy terepszínű cargo nadrágok, amelyek közvetlenül utalnak katonai gyökereikre.

Cargo modellek valamivel nőiesebb stílussal? Mi sem könnyebb! Válasszon bézs cargo nadrágot, és párosítsa hozzá egy borítékos vagy háromszög dekoltázsú virágos blúzhoz. Ha szeret kísérletezni a divattal és játszani a stílusokkal, válasszon egy puffos ujjú inget, amelyet az 1980-as évek ihletett. Adjon hozzá velúr pumpsot vagy magassarkút sima ökobőrből és teve kabátot. Az egészet egy barna vásárlótáska teszi teljessé - így felöltözve mehet is a városba!

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.