Őrült szerda! -20% a lábbelikre kóddal: CRAZY
Kattints!
-
Mutasson többet

Női irattárca

Termékek: 74
Rendezés:
* A kedvezmény a javasolt fogyasztói árra vonatkozik
48 / 74 termék megjelenítése

Női pénztárca - a táska állandó eleme

A pénztárca az egyik kulcsfontosságú kellék, amely nélkül el sem tudjuk képzelni mindennapi működésünket. Mindent el tudnak helyezni, ami a nap folyamán a legfontosabb - dokumentumokat, bankjegyeket, kártyákat és szeretteiről készült fényképeket. Egy táska vagy hátizsák sem nélkülözheti a pénztárcát! A praktikum mellett a megfelelő kialakítás is számít. Ennek a kiegészítőnek az esztétikája az egyik szempont, amelyet a választás során követünk. Tehát a born2be.hu oldalon különféle modellek széles gyűjteményével találkozhatunk, amelyek közül biztosan választ valamit magának. Nálunk minden nap megtalálja a női pénztárcákat, valamint az elegáns, koktéltáskákkal, ruhákkal szépen harmonizálókat. Melyik pénztárca fogja ma ellopni a szívét?

A kortárs divattervek megmutatják, mennyire fontos és döntő jelentőségű a kiegészítők kiválasztása. A megfelelően testreszabott stílus nem csak az alapot és a cipőt veszi figyelembe, hanem a kiegészítőket is. A pénztárca csak egy azok közül a kiegészítők közül, amelyekre érdemes odafigyelni. Elegáns kabáthoz jól passzol a női bőr pénztárca, hétköznapi farmerhez és inghez pedig szövetmodellt lehet választani. Ezért a legjobb, ha pénztárcák sokféle változatban szerepelnek a ruhatárában – így az öltözéke mindig tökéletesen kifinomult. Tekintse meg a born2be.hu kínálatát, és válassza ki a legdivatosabb megoldást, amely minden elvárásnak megfelel.

Pénztárcák gyűjteménye a born2be.hu oldalról – az Ön igényeit szem előtt tartva

Mindannyian valami mást keresünk. Vannak, akik a nagy, tágas kiegészítőket választják, mások a kisebbeket. Kollekciónk elkészítésekor igyekszünk minden nő elvárásainak megfelelni, ezért is kínálunk változatos modelleket. A kis clutch táskára emlékeztető női pénztárcák még mindig a női divat kánonjába illeszkednek. Leggyakrabban három színben találja meg őket: fekete, barna és sötétkék. A nők a kézreállóságuk és kényelmük miatt szeretik őket: a cipzáras zsebből könnyedén kiveheti az egyszerű, kibontott bankjegyeket. Ráadásul az ilyen pénztárcákban számos rekesz található a bankkártyák, dokumentumok és nyugták számára. Tehát ha szereti, ha mindent kéznél tarthat, és értékeli a tágas kiegészítőket, akkor ez a modell biztosan tetszeni fog. Vagy talán keres valamit apró pénzhez? A born2be.hu női pénztárcája a tökéletes megoldás az Ön számára. Segítségével gondosan rendszerezheti az összes érmét. Kis helyet foglal, így akár egy kis táskában elfér. Ezt az univerzális modellt a hátizsák oldalzsebébe is elrejtheti, aminek köszönhetően könnyedén és gyorsan kiveheti vásárlás közben.

Elegáns női pénztárca - elegancia és stílus alacsony áron

Nem csak a férfi pénztárcák az eleganciát képviselő kiegészítők. Nőtársaik a hivatalos viseletben is kiegészítik, és remekül mutatnak egy koktéltáskában. Hiszen a minden részletében kifinomult megjelenés nem csak alap és cipő, hanem kiegészítő is. Ennek a kiegészítőnek a leggyakrabban választott típusa a bőr pénztárca. Maga a nemes anyag az osztály jegye. Jó alternatíva azonban az öko bőr választása. A bőr női pénztárcákat a magas ár jellemzi, míg az ökobőrből vagy ökovelúrból készültek elérhető áron maradnak. Ugyanakkor stílusosak, mint drágább társaik. A szín is fontos. A klasszikus fekete és mélybarna mellett továbbra is divat a piros női pénztárca. Különösen alkalmas az azonos árnyalatú elegáns ruhákhoz. Ha skarlát színű sarkú cipővel kombinálja, monokróm, eredeti megjelenést kap. Finom, de érdekes kontrasztot is bevezethet egy kis fekete és magassarkúval kombinálva. Tökéletes félhivatalos ünnepségekre vagy egy romantikus találkozóra egy vacsorához.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2024 Born2be. Minden jog fenntartva.