-
Mutasson többet

Női kalap

Termékek: 30
Rendezés:
Sárga Sapka
Sárga Sapka
2 499 Ft
1 999 Ft
kóddal: XMAS20
30 / 30 termék megjelenítése

Nyári kalap - a nyári stílus nélkülözhetetlen eleme

Szeretjük a meleg, napsütéses napokat. Ilyenkor szabadjára engedhetjük fantáziánkat, és eredeti megjelenést alkothatunk, tele energizáló színekkel és nyomatokkal. A virágos haspólók vagy a farmer rövidnadrágok díszítéssel már klasszikusnak számítanak, amelyet minden nyár alkalmával látni fog az utcákon. A stílus azonban nem csak a ruhákról és cipőkről szól. A kiegészítők éppoly fontosak, mint amennyire tökéletesen kiegészítik, és minden részletét átgondolttá teszik. A női kalpok abszolút kötelező darab, közvetlenül a strandtáska és a napszemüveg mellé. Tökéletesen megvédenek a napsugaraktól, így biztonságosan pihenhet a homokos tengerparton. Itt a legjobbak a szalmakalapok, amelyek mind a női, mind a férfidivatban diadalmaskodnak. Választhat széles karimájú modellt – remekül fog kinézni a virágmintával díszített légies maxiruha társaságában. Egy ilyen alkotásban érezni fogja a nyaralás hangulatát, tele szabadsággal és új helyek felfedezésével. Vagy talán inkább a hétköznapi megjelenést kedveli? A strandkalap is remekül mutat egy bő pólóval és rövidnadrággal, a lábak végén áttört betéttel. Választhat sportcipőt vagy kerek orrú balerinát.

A szalmakalap jól mutat a mindennapi stílusban. Különösen egy ingruhával kombinálva, amely ráadásul kiemeli alakja szépségét. Válasszon egy mintás kreációt és egy fehér kalapot, és a ruha az egész megjelenés előterében kiemelkedik. A tartozék ekkor másodlagos, de nem kevésbé fontos szerepet fog játszani. Sikeresen indulhat a barátaival városnézésre, egy sétára vagy egy az Ön számára fontos találkozóra, amikor érzékiségét szeretné hangsúlyozni. Vagy talán egy divatos kalapot keres, amely tökéletesen illeszkedik a legújabb trendekhez? Feltétlenül vegyen fel cowboykalapot. Egy vitathatatlan sláger, amellyel minden fesztiválon vagy nyári koncerten találkozni fog. A influencerek és az Instagram-sztárok szeretik őket. Legszívesebben carmen vágású blúzokkal és magas derekú rövidnadrágokkal kombinálják. Tehát, ha saját mini-kollekciót készí a nyári női kalapokból, nem hagyhatja ki ezt a felkapott trendet! A nyári napokon légies, hófehér ruhát és fehér kalapot vehet fel. Ha meg akarja törni a monokróm megjelenést, adjon hozzá enyhén kontrasztos színű női szandált.

A női kalapoknak sok fajtája van. A born2be.hu oldalon számos stílust és mintát fedezhet fel, amelyeknek köszönhetően biztosan talál magának valamit. Ez a kiegészítő gyönyörűen kiegészíti a viseletet, és egyben inspirálhat egy teljesen új megjelenés kialakítására. A Panama kalap tisztelgés a természetes anyagok és a hagyományos huzatok előtt, egyenesen a napfényes Ecuadorból. Találhat olyan szalmakalapokat, amelyeket ez a forma ihletett, és amelyek nagyszerűen mutatnak a mindennapi megjelenésben. A dekoratív szalag, amely ezeknél a modelleknél a leggyakrabban körbeveszi a karimát, kissé elüt a kiegészítő formájától, és varázslatot kölcsönöz Önnek. A filckalapok pedig a férfidivatból származó trendek, amelyek meghódítják a nők szívét. A sztárok sokféleképpen viselik őket – nem csak a mindennapi szettekben. Egy időtlen, csipkével díszített fekete kis ruha, feltűnő magassarkú és fekete filc sapka egy olyan szett, amely mellett senki sem fog közömbösen elmenni!