-
Mutasson többet

Női övtáska

Termékek: 47
Rendezés:
Fekete Övtáska
Fekete Övtáska
8 549 Ft
6 155 Ft
kóddal: CM28
Fekete övtáska
Fekete övtáska
7 349 Ft
5 291 Ft
kóddal: CM28
-21%
Piros táska
Piros táska
5 549 Ft
7 049 Ft
3 995 Ft
kóddal: CM28
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-23%
Rózsaszín övtáska
Rózsaszín övtáska
6 999 Ft
9 049 Ft
5 039 Ft
kóddal: CM28
10+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fekete övtáska
Fekete övtáska
8 649 Ft
6 227 Ft
kóddal: CM28
-8%
Fehér táska
Fehér táska
4 229 Ft
4 599 Ft
3 045 Ft
kóddal: CM28
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
Fekete övtáska
Fekete övtáska
7 549 Ft
5 435 Ft
kóddal: CM28
47 / 47 termék megjelenítése

Női övtáska - kényelem és stílus egyben

Egészen a közelmúltig a női övtáskák csak a profi futók és sportolók használták. A tasakban könnyen elrejthettek praktikus dolgokat, például telefont, pénztárcát, apró érméket vagy kulcsokat. Nem csoda, hogy ez a kiegészítő egy tipikus sportruházathoz kapcsolódik: rugalmas póló, kényelmes tréningruhák, pulóver és sportcipő. Most azonban a tasakos övtáskák olyasvalami, amit mindig az utcákon találunk. Szeretik őket a világ influencerei, trendsetters és fashionisták. Sok szettben és különféle ruhadarabokkal rakják össze őket. Egy megfelelően kiválasztott övtáska teljessé teheti a viseletet, és minden részletében kifinomulttá teheti. Hogyan viseljük városi megjelenésben? Elegáns alaphoz illik a női övtáska? Nézze meg!

A sportcipők már bebizonyították, hogy a sportstílus tökéletes a városi divathoz. A trendek fokozatosan behatolnak az utcai viseletbe, és semmi sem utal arra, hogy ez változni fog. Miért szeretjük a övtáskákat? Természetesen a funkcionalitásuk miatt! Minden nőnek tetszeni fog, aki értékeli a kényelmet és a rugalmasságot. Elegendő a kiegészítőt a derekára tenni és úgy beállítani, hogy tökéletesen tapadjon a testhez. Ennek köszönhetően minden szükséges tárgy kéznél lesz. Az övtáskában elfér egy pénztárca, telefon, apró kozmetikumok vagy uzsonna. Könnyen hozzáférhet holmijához anélkül, hogy le kellene vennie a tartozékot a válláról. A női övtáska nem csak sportoláshoz tökéletes. Sikeresen kiegészítheti fesztivál- vagy koncertruhával. Ekkor semmi sem zavarja meg a szórakozást – hagyja magát el ragadni, és élvezze szeretett zenéjét!

Egészítse ki ruháját a born2be.hu női övtáskával!

Az övtáska minden nő számára ajánlott. A born2be.hu oldalon számos változatban megtalálja őket, így biztosan talál olyan modellt, ami azonnal megtetszik. Rendkívüli viseletet készíthet vele, és bebizonyíthatja, hogy ismeri a legújabb trendeket. Kollekciónkat sok nő igényeinek szem előtt tartásával készítjük. Tudjuk, mennyire fontos, hogy ne csak a stílusok, hanem a kiegészítők színvilága is változatos legyen. Ne féljen hordani egy övtáskát különféle kombinációkban. Végül is a divat tökéletesen kifejezi, hogy ki vagy. Ha szereti az őrült utakat, és van bátorsága feszegetni a határokat, mindenképp vegyen fel egy szemet gyönyörködtető dekorációval díszített övtáskát. Egy ilyen tartozék azonnal vonzza a figyelmet. Mit válasszunk? Ha szeretné hangsúlyozni nőiességét, válasszon virághímzést. Az időtlen minta már a báj és a kecsesség szimbóluma. A deréktáskát kiszélesedő mini ruhával és magas sarkú cipővel hordhatod. Végül is ki mondta, hogy az alkotásoknak kéz a kézben kell járniuk a koktéltáskákkal? A nem szokványos megoldások soha nem mennek ki a divatból!

Ez a funkcionális kiegészítő a sporttáska jó alternatívája lesz. Kocogás vagy kerékpározás közben a lehető legkényelmesebbnek kell lennie. Ezért a tágas, nagy táska helyett érdemes egy kis övtáskát vinni magunkkal. Sima, korlátlan mozgásokat tesz lehetővé, és a legfontosabb dolgokhoz is hozzáfér. Ez még élvezetesebbé teszi szeretett tevékenységét. Melyik ruhát válasszam? Tegye a kényelmet mindenek előbbre. Jó megoldás lesz egy hozzáillő mintás szabadídőruha és a bokáig érő cipő. Ha a testhezálló ruhákat részesíti előnyben, válasszon testhezálló sportnadrágot és alappólót. Egészítse ki stílusát egy női övtáskával, és hódoljon kedvenc tevékenységének!

Női övtáskák vonzó áron – alkossa meg saját minikollekcióját!

A funkcionális női övtáskák sokféleképpen viselhetők. Az elegáns ékezeteket kedvelő nőknek biztosan tetszeni fognak a bőr övtáskák. Az ökobőrből készült modellek ugyanolyan lenyűgözőek lesznek, mint a természetes bőrből készültek. Válasszon visszafogott árnyalatokat, mint például mélyfekete, szürke vagy sötétkék, és sok stílushoz illesztheti a kiegészítőt. Ha finom kontrasztot szeretne bevezetni, válasszon finom nyomatokat vagy minimalista dekorációkat. Néha a részletek adnak karaktert és bájt az öltözéknek. A lezser megjelenésben magabiztosan választhat nem szokványos és hatékony mintákat, mint például neon cipzár, csatok, kontrasztos szálvarrás vagy kiegészítő zsebek. Vagy esetleg univerzális dekorációkra fogad, amelyek mindig a trendek kánonjában maradnak? Ilyen a finom foltvarrás és dombornyomás. Még a legklasszikusabb stílust is varázslatossá teszik.

A női övtáskák egy olyan eszköz, amelyre mindannyiunknak szüksége van a ruhatárunkban és sokféle stílusban. Hasznosak sportoláskor, hétköznapi kirándulások alkalmával, de akár egy romantikus találkozó alkalmával is – főleg női ing és testhezálló szoknya társaságában. A born2be.hu oldalon olyan modelleket találhat, amelyek biztosan örömet okoznak Önnek – nem csak változatosságukkal, hanem árával is. Gondoskodunk róla, hogy az övtáskákat vonzó áron találja meg webáruházunkban. Ennek köszönhetően könnyedén elkészítheti saját kis táskagyűjteményét bármilyen alkalomra.