-
Mutasson többet
Mutasson többet
Mutasson többet

Női szabadidő nadrág

Termékek: 246
Rendezés:
-8%
Barna Nadrág
Barna Nadrág
7 489 Ft
8 099 Ft
5 392 Ft
kóddal: CM28
Rózsaszín nadrág
Rózsaszín nadrág
8 349 Ft
6 011 Ft
kóddal: CM28
Lila Nadrág
Lila Nadrág
8 599 Ft
6 191 Ft
kóddal: CM28
Lila Nadrág
Lila Nadrág
9 349 Ft
6 731 Ft
kóddal: CM28
Fekete Nadrág
Fekete Nadrág
7 049 Ft
5 075 Ft
kóddal: CM28
Bézs Nadrág
Bézs Nadrág
9 449 Ft
6 803 Ft
kóddal: CM28
Fekete nadrág
Fekete nadrág
4 529 Ft
3 261 Ft
kóddal: CM28
-8%
Fekete nadrág
Fekete nadrág
6 859 Ft
7 479 Ft
4 938 Ft
kóddal: CM28
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-21%
Lila nadrág
Lila nadrág
6 489 Ft
8 229 Ft
4 672 Ft
kóddal: CM28
20+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
48 / 246 termék megjelenítése

Melegítőnadrág nemcsak sportoláshoz!

A női melegítőnadrág a kényelem és az időtlen, sportos stílus lényege! Nehéz elképzelni az életet nélkülük, ezért a born2be.hu weboldalon széles választékban találunk modelleket különböző stílusokban és színekben. Bizonyára gyakran látja őket sporttevékenységeken, edzőtermekben. Bár a sportruhák csak a sporthoz köthetők, már régóta jelen vannak a mindennapi, alkalmi öltözékekben. Ezek nem csak edző nadrágok, hanem mindenekelőtt a kényelmes megjelenés elválaszthatatlan elemei.

Ön a klasszikusok rajongója a ruházatban? Viseljen tréningruhát a legdivatosabb sneakers torna cipőkkel, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez egy biztonságos kreáció, amelynek köszönhetően megmutatja, hogy eredeti, sportos viseletet tud létrehozni. Válassza ki az ízlésének leginkább megfelelő modellt - hosszú lábakkal vagy ¾ hosszúsággal, sima vagy érdekes mintával borítva. Szeretjük a divatos csíkokat, az így díszített modelleket is megtalálja. Az alsó széleken húzózsinórok megakadályozzák a hőveszteséget, ami nagyon univerzálissá teszi a tréningruhákat - bármely évszakban viselheti! A derékba bevarrt madzag lehetővé teszi a bőség beállítását, és - ha úgy tetszik - erősen hangsúlyozza a derekát, így remekül néz ki egy haspólóval!

Női melegítőnadrágok - szokatlan kombinációk

A divat világa nem ismer határokat - influencerek több szezonon keresztül kombinálták a sportnadrágot a magas sarkú cipővel! Ehhez a kreációhoz szívesen adnak hozzá haspólókat és rövid pulóvereket, valamint messenger táskákat vagy szuper divatos övtáskákat. Egy ilyen kreáció tetszeni fog a kontrasztos készletek rajongóinak, amelyek csak látszólag nem egyeznek. Ha nem áll készen az ilyen merész ruhákra, válasszon bokacsizmát - workereket vagy magas sarkú cipőt. A legnagyobb sztárokat minden nap ilyen viseletben látják az utcán! Egy ilyen szett akár hosszú kabát mellett is viselhető - igen, az elegáns vagy a műszőrméből készült! Ki mondta, hogy ez a ruhadarab csak elegáns ruhákhoz van fenntartva?

Ha alkalmi viseletet szeretne létrehozni, válasszon kényelmes cipőt és egy sima felsőt. Egy ilyen alaphoz különféle felsőruházatot rögzíthet. A fekete ramones rock-os karaktert add hozzá, a farmer ing pedig kiegyensúlyozott, elbűvölő megjelenést kölcsönöz a meleg napokon! A rövid pólók hangsúlyozzák a csípő vonalát és a derekát, ennek köszönhetően nőiesen fog kinézni! A bélelt tréningruhák fantasztikusak lesznek télen - masszív bakancsokkal és túlméretezett pulóverekkel viselheti őket, és optikailag karcsúsítja a lábát, miközben megőrzi a kényelmet és a lazaságot. Ilyen nadrágban az alacsony hőmérséklet sem lesz szörnyű!