-
Mutasson többet

Női tornacipők

Termékek: 311
Rendezés:
-9%
Fehér tornacipő
Fehér tornacipő
5 459 Ft
5 979 Ft
4 367 Ft
kóddal: XMAS20
-5%
Piros tornacipő
Piros tornacipő
5 909 Ft
6 219 Ft
4 727 Ft
kóddal: XMAS20
500+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-5%
Fekete tornacipő
Fekete tornacipő
6 239 Ft
6 569 Ft
4 991 Ft
kóddal: XMAS20
-12%
Fehér tornacipő
Fehér tornacipő
8 109 Ft
9 229 Ft
6 487 Ft
kóddal: XMAS20
500+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-18%
Tengerészkék tornacipő
Tengerészkék tornacipő
4 919 Ft
5 979 Ft
3 935 Ft
kóddal: XMAS20
500+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-23%
Rózsaszín színűek tornacipő
Rózsaszín színűek tornacipő
4 029 Ft
5 239 Ft
3 223 Ft
kóddal: XMAS20
200+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
-19%
Fekete tornacipő
Fekete tornacipő
4 859 Ft
5 979 Ft
3 887 Ft
kóddal: XMAS20
500+ ügyfél vásárolta meg ezt a terméket
48 / 311 termék megjelenítése

Női torna cipők - a hétköznapi stílus halhatatlan slágere

A női tornacipők nagyon fontos szerepet játszanak a hétköznapi öltözékben. Néha kiegészítik a stilizációt, és tökéletesen harmonizálnak. Különösen, ha hasonló árnyalatra fogad. Egyes modellek viszont finom kontrasztot vezethetnek be, és hatékonyan frissíthetik az egész megjelenést. Ennek köszönhetően klasszikus alappal kombinálva is eredeti stílust nyer. Minden attól függ, hogy milyen stílust és színt választ. A born2be.hu oldalon tudjuk, hogy a tornacipők gyakorlatilag mindenhez passzolnak. Régóta túlléptek a hétköznapi divat kánaánján, és ma számos öltözékben kombinálhatók, beleértve az eleganciával lenyűgözőket is. Olyan nők választják őket, akik értékelik az alkalmi stílust, és azok, akik általában halhatatlan stílust választanak.

A tornacipők, mint minden női cipő, sokféle stílusban kaphatók. Az alacsony felsőrésszel rendelkező modellek optikailag meghosszabbítják a lábakat, és karcsúsítják azt. Imádják őket a nőies stílus rajongói, akik tele vannak kecseséggel és bájjal. Az ilyen cipők különböző hosszúságú ruhákhoz illeszkednek - mind ráncolt, mind levegős maxi ötlözékhez. Ha ruháját szemet gyönyörködtető minta díszíti, például színes virágok formájában, akkor válasszon olyan árnyalatú torna cipőt, amely megfelel ennek a motívumnak. Ennek köszönhetően a női tornacipők harmonizálni fognak az öltözék alapjával, és gyönyörűen hangsúlyozzák a virágmintát. A női torna cipők között az egyik sláger a belebújos, modellek. Nem kell őket kötögetni- csak csúsztassa őket a lábára, hogy élvezhesse a kényelmes lábbelit. Sok változatban jól működnek, visszafogott eleganciával teli öltözékekben is. Viselheti öltönynadrággal és sima zakóval. Enyhén megzavarja a klasszikus kombinációt, és minden bizonnyal sok tekintetet vonz.

Női tornacipő a born2be.hu oldalon - hatalmas modellgyűjtemény versenyképes áron

A női tornacipők pótolhatatlan és halhatatlan hétköznapi cipők. Függetlenül attól, hogy milyen anyagot választ - öko -bőr, öko -velúr, szövet - ugyanolyan lenyűgözőnek tűnnek. Nemcsak az átmeneti időszakokban, hanem nyáron is feltétlenül kötelező darab. Tökéletesek a mindennapi és alkalmi öltözékekhez. Az elegáns ruhákat megtörő elemként is jól működnek. Valószínűleg senkit sem lep meg a szellős mini ruha és a virágmintás kombináció vagy a cipő, amelyek felső része a bokája alatt van. Kétségtelen, hogy minden nő ruhatárában legalább néhány pár cipőnek kell lennie. A legjobb, ha a kreációban különböző mintákból álló gyűjtemény található. Érdemes halhatatlan színű cipőt viselni, amely sok öltözékhez passzol, és mindegyikben ugyanolyan szépnek tűnik. Néha azonban érdemes valami őrültségre fogadni - a divatvilágban jelenleg uralkodó energizáló színek, élénkek és teljes értékűek.

Ki mondta, hogy ezeket a cipőket nem lehet szoknyával vagy ruhával viselni? A born2be.hu oldalon tudjuk, hogy a női divat nem ismer határokat. Évek óta létezik egy szabály: Nincsenek határok! A személyiségedet tökéletesen kifejező stílus a kulcs az önbizalomhoz és a bátorsághoz az új kihívásokhoz. Meg akarja szakítani a trendet, és eredeti kombinációt szeretne létrehozni? Egy torna cipő szoknyával! Válasszon egy tüll betéttel díszített modellt, és hozzá egy inget és éksarkú torna cipőt, és azonnal a bál királynőjének fogja érezni magát - egy kötetlenebb kiadásban. Emlékezzen a kiegészítőkre is. A női cipőkhöz olyan kiegészítők társulnak, amelyek meghatározzák a mindennapi öltözéket. A hátizsákok, táskák és bevásárló táskák jól mutatnak itt is. Ha azonban elegáns kialakítású kiegészítőket keres, válasszon egy koktéltáskát ill. messenger táskát. A hátizsák az elegancia meghatározója is lehet. Mindössze annyit kell tennie, hogy sima ökobőrből készült modellre fogad.

Női cipők különböző színekben - hogyan kell viselni őket?

A legegyetemesebb színek természetesen a fehér és a fekete. A női fehér tornacipők olyan telitalálatok, amely nélkül egyetlen divatos nő sem nélkülözhet. Különösen alkalmasak farmernadrágokhoz- mind rock-os, koptatott és lyukasl, mind pedig enyhén mosott farmerből készült sima modellekhez is. Nemcsak megfelelő nadrágokkal fognak jól kinézni. A közelmúltban a mom-fit, magas derekú farmer vált slágerré - mindenképpen női tornacipőt vagy hófehér árnyalatú edzőcipőt válasszon. A cipő finoman kontrasztos lesz a nadrággal, aminek köszönhetően kihangsúlyozza a öltözék alapját és a cipőt. Az öltözék felső részét jól kiegészíti egy mintás laza póló és egy túlméretezett pulóver. Ha grillezni megy barátaival vagy táborozni, akkor feltétlenül viseljen kabátot. A klasszikus tornacipők nemcsak fekete motoros dzsekivel, de farmerdzsekivel vagy puha kardigánnal is kombinálhatók. Az Ön számára fontos találkozók során érdemes a lányos színekre és a finom mintákra összpontosítani. A púderrózsaszín, finom lila vagy kék szín tökéletesen varázslatos tud lenni, különösen, ha az ölötzékeket gyöngyutánzatból készült ékszerekkel egészíti ki.

A vörös tornacipők már régóta elnyerték az Instagram -sztárok és a trenddiktátorok szívét. Ez a szín jól mutat pl. laza nadrággal és színes haspólóval. Vagy talán inkább a lányos öltözékeket részesíti előnyben? Rakjon össze egy tornacipőt fehér ruhával és farmerdzsekivel. Az ilyen öltözék tükrözi stílusérzékét és hangsúlyozza a kecsességet. A weboldal a klasszikus tornacipőkön kívül más árnyalatokat is kínál, amelyek egyedi megjelenés létrehozására inspirálnak. A fémes árnyalatok továbbra is a divatirányzatok kánonjában tartoznak. Nemcsak egy őrült partin viselhet ilyen cipőt. Az ezüst, arany vagy rózsaarany gyönyörűen hangsúlyozza a cserzett lábakat, és tökéletesen illeszkedik a nyár stílusához. Több szezonon keresztül rendkívül divatossá váltak a női tornacipők dekoratív hímzéssel és különféle díszítésekkel, ékszer -diszítések, masnik, szőrpomponok vagy eredeti minták formájában. Az ilyen modellek kétségtelenül nagyszerűen kiegészítik az alapvető ruhákat. Üzletünk kínálatában különféle stílusú és színű női tornacipők széles választékát találja. Nézze meg, mit készítettünk Önnek, és találja meg a tökéletes modellt, amely azonnal bellopja magát a szívébe!