Az akció szabályzat "-20% MINDEN TERMÉKHEZ KÓD: FALL CSAK A BORN2BE CLUB TAGJAINAK"

 1. Az akció "-20% MINDEN TERMÉKHEZ KÓD: FALL CSAK A BORN2BE CLUB TAGJAINAK" (a továbbiakban: "Akció") - abban áll, hogy a Born2be.hu üzletben történő vásárláskor a termékek értéke (ára) a kedvezménykód megadása után csökken: FALL 20%-kal csökken.
 2. A kedvezmény azután használható, hogy bejelentkezik a www.born2be.hu weboldalra és csatlakozik a born2be clubhoz.
 3. Az akció 2023.09.23 12:00 órától 2023.09.27 12:00 óráig érvényes.
 4. Bármilyen kérdést írásban kell benyújtania az ügyfél szolgálatnak a info@born2be.hu címen vagy a weboldalunkon elérhető chat-en keresztül.
 5. A kedvezményben való részvétellel a résztvevő elfogadja a kedvezmény jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételeit.
 6. Az akció a born2be.hu oldalon elérhető más kedvezménykóddal nem vonható össze.
 7. A kedvezmény keretében vásárolt áruk a born2be.hu üzlet szabályzatának megfelelően cserére és visszavételre jogosultak, amely a következő címen érhető el: https://born2be.hu/üzletszabályzat
 8. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései és a born2be.hu webáruház szabályzata, amely elérhető a https://born2be.hu/üzletszabályzat oldalon, az irányadó. A kedvezménnyel kapcsolatos kötelezettségek teljesítéséből eredő vitás kérdéseket az általános joghatóság szerinti bíróságnak kell eldöntenie.

Kedvezményre vonatkozó szabályzat "TERMÉK 999 Ft-ért"

 1. Promocio VÁSÁRLÁS a BORN2BE SHOP-ban MIN. 1 Ft és megkapja az Ön által választott terméket 999 Ft-ért! - az, hogy ha a born2be.hu-n vásárol 1 Ft-ért, akkor a kosárkártyán további 999 Ft-ért vásárolhatsz további terméket. A promóció által érintett további termékek a kosárkártyán jelennek meg.
 2. A promóció 2023.09.21-én 12:00 órától érvényes, amíg a promócióban szereplő további termékek el nem fogynak.
 3. Minden kérdést írásban kell benyújtani az ügyfélszolgálatnak a info@born2be.hu címen, vagy a weboldalunkon elérhető chat-en keresztül
 4. A kedvezményben való részvétel azt jelenti, hogy a résztvevő elfogadja a kedvezmény jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételeit.
 5. Az akció nem kombinálható a Born2be.hu weboldalon elérhető következő akciókkal: "20% kedvezmény a hírlevélre való feliratkozásért".
 6. A kedvezmény keretében vásárolt termékeket a born2be.hu üzlet szabályai szerint kell kicserélni, amelyek a következő címen érhetők el: https://born2be.hu/üzletszabályzat
 7. Abban az esetben, ha a Fogyasztó él az elállási jogával a jelen promóció hatálya alá tartozó távollevők között kötött szerződéstől, VÁSÁRLJ A BORN2BE STORE-ban MIN. 1 Ft. és kapd meg az Te általas választott terméket 999 Ft-ért! A minimum 1 FT-ért vásárolt termékkel kapcsolatban a Fogyasztó lemond az akcióról is, és köteles a promócióban szereplő, 999 ft-ért vásárolt további terméket visszaküldeni TÁMOGATÁS A BORN2BE WEBSHOPBAN MINIMUM 1 ft-ért, ÉS MEGVED A VÁLASZTOTT TERMÉKET 999 ft-ért! 1 Ft és kapd meg az Te általad választott terméket 999 Ft-ért! Abban az esetben, ha a Fogyasztó él a jelen promócióban szereplő Távértékesítési szerződésektől való elállási jogával, VEDD MEG A BORN2BE ÁRUHÁZBAN MIN. 1 Ft. és kapd meg az Te általad választott terméket 999 Ft-ért! A 999 Ft-ért vásárolt kiegészítő termékkel kapcsolatban a fogyasztót a Born2be.hu Shop szabályzatában meghatározott elállási szabályok kötik, amely elérhető a következő címen: https://born2be.hu/promocios-szabalyok
 8. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv vonatkozó rendelkezései és a born2be.hu webáruház szabályzata az irányadó, amely elérhető a https://born2be.hu/üzletszabályzat oldalon. A kedvezménnyel kapcsolatos kötelezettségek teljesítéséből eredő vitás kérdéseket az általános joghatóság szerinti rendes bíróságnak kell eldöntenie.

Az akcióra vonatkozó szabályok "INGYENES SZÁLLÍTÁS 21000 Ft-tól"

 1. Az akció "INGYENES SZÁLLÍTÁS 21000 FT-tól” (továbbiakban Kedvezmény) részvétel feltétele, hogy a born2be.hu weboldalon (www.born2be.hu) legalább 21000 Ft vagy annál nagyobb összegért történő vásárlás, és a weboldalon történő fizetés. Ilyenkor a vásárlót nem terheli semmilyen, az áruk kiszállításával kapcsolatos díj. Az akció nem vonatkozik az utánvétes kiszállításra.
 2. Az akció 2022.09.12 06:00 órától további értesítésig érvényes.
 3. Bármilyen kérdést írásban kell benyújtania az ügyfélszolgálatnak a info@born2be.hu e-mail címen vagy a weboldalunkon elérhető chat-en keresztül.
 4. Az akcióban való részvétellel a résztvevő elfogadja az akció jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott feltételeit.
 5. Az akció kombinálható a Born2be.hu weboldalon elérhető következő akciókkal: "20% kedvezmény a hírlevélre való feliratkozásért" és más aktív kedvezménykódokkal.
 6. Az akció keretében vásárolt termékek a born2be.hu üzlet szabályai szerint cserére és visszavételre jogosultak, amelyek a következő címen érhetők el: https://born2be.hu/üzletszabályzat

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.