-

Női ráncolt szoknya

Termékek: 2
Rendezés:
Bézs Szoknya
Bézs Szoknya
21 099 Ft
15 191 Ft
kóddal: CM28
2 / 2 termék megjelenítése

Dobja fel magát a ráncos szoknyánkban born2be.hu

A női szoknyákat a nőiesség és a finomság, sőt néha az érzékiség szimbólumának tekintik.Ez régóta köztudott. Az év bármely szakában viselhetők, mind a hideg tél folyamán (sima mintás női harisnyával kombinálva), mind a nyári melegben, női papucs vagy kényelmes szandál kíséretében. Tökéletesek a női nadrág alternatívájaként. Ha tehát szeretné kiegészíteni az öltözékét, mindenképpen vegyen fel szoknyát! Kell valami az irodába? Feltétlenül vegyen fel egy ráncos midi szoknyát. Ez a hosszúság tökéletes a munkához, különösen akkor, ha olyan helyen dolgozik, ahol szigorú öltözködési szabályok vannak érvényben. Mindössze annyit kell tennie, hogy elegáns női inget választ, és kész a látványos és hivatalos megjelenés! A hab a tortán a magas sarkú lesz visszafogott árnyalatban. Vagy talán keres valamit vásárláshoz vagy egy randira? Ez a szoknya is tökéletes lesz! Ha maximális kényelmet szeretne, és a hőmérséklet az eget veri, vegyen fel egy ráncos szoknyát. A szellős anyag megvédi Önt a napsugaraktól és hűvös is marad. Csak egy kényelmes pólóra és szandálra van szüksége - egészítse ki az öltözékét, és kész is!

Gyűjteményünk pasztell árnyalatú rövid ráncos szoknyákat tartalmaz, amelyek tökéletesek az iskolába vagy az egyetemre egy világoskék farmerdzsekivel, rövid ujjú fehér pólóval, és női sneakers. torna cipővel. Ha azonban agresszívabb karaktert szeretne adni az egésznek, akkor a szegecsekkel kirakott csizmával vagy klasszikus bakancsot kell választania. Ebben a stílusban egyformán remekül fog kinézni, leopárd mintájú ráncos midi szoknya, amely gyönyörűen csillog. Ehhez például egy fekete vagy sötétbarna garbó és ezt fülbevalóval kombinálhatja. Azonban bebizonyíthatja magának, hogy a ráncos szoknyákat ruházati elemekkel kombinálva teljesen más légkörben tünteti fel, ami a legszebb dolog a divat világában – határ a csillagos ég.

Érezze magát elegánsnak és aranyosnak a ráncos szoknyában – online shop born2be.hu

A ráncok már régóta díszítő elemnek számítanak, nagyon elegánsak, ezért használták őket női ruhákban és szoknyákban, amelyeket böngészhet és megvásárolhat a born2be.hu oldalon. A mini szoknyák a hosszú és formás lábakat hangsúlyozzák, a midi hosszúság tökéletes lesz a túl széles combú nők számára, a ráncos maxi szoknya pedig optikailag meghosszabbítja és karcsúsítja az alakját. Nagyon hasznos eljárás a magasabb derekú ráncos szoknya vagy a derék öv kiválasztása is, amelynek köszönhetően ügyesen megjelölheti a derékvonalat és kiemelheti erősségeit.Maga az anyag nagyon elegánsnak tűnik, mert a hajtásaiban lévő ráncok gyengéden tükrözik a szövet felületéről érkező fényt, ami finom ragyogást kölcsönöz, különösen akkor, ha a szoknya mozgásban van. Kombinálhatja normál pólókkal, hosszú ujjú blúzokkal, ingekkel vagy női bodykkal. Garantáljuk, hogy még akkor is, ha sima pamut blúzt és női balerinákhoz készült redős szoknyát vagy fél cipőt visel, káprázatos és nagyon elegáns lesz. Csak egy univerzális női ráncos szoknya kell a ruhásszekrényébe, és a stílusra vonatkozó ötletek kezdenek eszébe jutni.