Kezdőlap/Díj és kiszállítási idő

Díj és kiszállítási idő

A normál szállítási idő a megrendeléstől számítva 3 és 4 munkanap között van.
Ebből a 3 napból maximum 24 óra a csomag elkészítéséhez és a logisztikai céghez történő eljuttatásához szükséges idő, 48 óra pedig a megrendelés szállítási idejét a lengyelországi raktárunktól a vásárlóig. Amikor a rendelést átadjuk a szállítmányozó cégnek, minden vásárló e-mailt kap a born2be-től ezen információkkal, valamint egy csomagkövető linket. Ehhez az e-mailhez csatoljuk a számlát és a visszaküldési űrlapot. A kiszállítási idő hosszabb lehet a beszállítóknál keletkezett okok miatt vagy a szokásosnál nagyobb megrendelési időszakban. (pl.: Black Friday, karácsony).
Szállítási módOnline fizetés (bankkártya)Fizetés kiszállításkor
Sameday easybox
850 Ft950 Ft (Csak bankkártyás fizetés)
MPL Futár
Kiszállítás hétköznap 08:00 – 18:00 Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.
850 Ft950 Ft
MPL Point
A pontok listája munkarendjükkel a megrendelés végén vagy a MPL futár weboldalán található.
850 Ft950 Ft
MPL Csomagszekrény
A legtöbb csomagautomata a nap 24 órájában átvehető
850 Ft950 Ft (Csak bankkártyás fizetés)
DPD Futár
Kiszállítás hétköznap 08:00 – 18:00 Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.
850 Ft950 Ft
GLS Futár
Kiszállítás 10:00 órától 17:00 óráig.Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.
1 100 Ft1 350 Ft
Online kifizetett és 21 000 Ft feletti rendelés esetén (fizetés átvételkor esetén nem érvényes) ingyenes kiszállítás.
Mi történik, ha nem veszem át a csomagot?
MPL
Két kézbesítési kísérlet történik. Ha először nem veszi át a csomagot, a futár másnap megpróbálja kézbesíteni ismét. Ha akkor sem veszi át a csomagját, az visszaküldésre kerül Logisztikai Központunkba.
MPL Csomagszekrény
SMS-ben vagy e-mailben kap tájékoztatást a megrendelés csomagtárolóból történő átvételének lehetőségéről. A csomag 48 órán belül átvehető a megadott címen. Ha nem veszi át időben a csomagot, visszajuttatjuk a helyi fiókba, ahonnan visszakerül Logisztikai Központunkba.
MPL Point
A helyi pontra történő kiszállítást követően a csomag 7 munkanapig átvételre vár. Ezen idő letelte után a csomag visszakerül Logisztikai Központunkba.
DPD
Két kísérlet történik a kézbesítésre. Ha elsőre nem veszi át a csomagot a futár megkísérli a kézbesítést a következő munkanapon. Ha akkor sem sikerül az átvétel, a csomag visszakerül a DPD helyi/regionális központjába, ahol a második kísérletet követően a csomag visszakerül Logisztikai Központunkba.
GLS futár
Két kézbesítési kísérlet van. Ha először nem veszi át a csomagot, a futár másnap ismét megpróbálja kézbesíteni. Ha akkor sem veszi át újra a csomagját, azt visszaküldjük raktárunkba.
Sameday easybox
Vasárnaptól csütörtökig az easyboxba érkezett csomagok 36 órán, az easyboxba pénteken érkezett csomagok 72 órán, az easyboxba szombati napon érkezett csomagok 48 órán keresztül vehetők át. Az idő lejárta után a csomagok elszálljtásra kerülnek a pontról.
Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.