Szállítási költségek és időtartamok

Az általános kiszállítási idő a megrendelés véglegesétől számított 3 munkanap

Ebből a 3 napból maximum 24 óra a csomag elkészítéséhez és a logisztikai céghez történő eljuttatásához szükséges idő, 48 óra pedig a megrendelés szállítási idejét a lengyelországi raktárunktól a vásárlóig. Amikor a rendelést átadjuk a szállítmányozó cégnek, minden vásárló e-mailt kap a born2be-től ezen információkkal, valamint egy csomagkövető linket. Ehhez az e-mailhez csatoljuk a számlát és a visszaküldési űrlapot. A kiszállítási idő hosszabb lehet a beszállítóknál keletkezett okok miatt vagy a szokásosnál nagyobb megrendelési időszakban. (pl.: Black Friday, karácsony).

Kiszállítási mód Online fieztés (bankkártya) Fizetés átvételkor
MPL futár
MPL futár
Kiszállítás hétköznap 08:00 – 18:00 Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.
850 HUF
950 HUF
MPL Point
MPL Point
A pontok listája munkarendjükkel a megrendelés végén vagy a MPL futár weboldalán található.
850 HUF
950 HUF
MPL Csomagszekrény
MPL Csomagszekrény
A legtöbb csomagautomata a nap 24 órájában átvehető
850 HUF
950 HUF
Fizetés csak bankkártyával
DPD futár
DPD futár
Kiszállítás hétköznap 08:00 – 18:00 Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.
850 HUF
950 HUF
GLS futár
GLS futár
Kiszállítás 10:00 órától 17:00 óráig.Szombaton és vasárnap nincs kiszállítás.
1100 HUF
1350 HUF

check Online kifizetett és 21000 forint feletti rendelés esetén (fizetés átvételkor esetén nem érvényes) ingyenes kiszállítás.

Mi történik, ha nem veszem át a csomagot?

MPL

Két kézbesítési kísérlet történik. Ha először nem veszi át a csomagot, a futár másnap megpróbálja kézbesíteni ismét. Ha akkor sem veszi át a csomagját, az visszaküldésre kerül Logisztikai Központunkba.

MPL Csomagszekrény

SMS-ben vagy e-mailben kap tájékoztatást a megrendelés csomagtárolóból történő átvételének lehetőségéről. A csomag 48 órán belül átvehető a megadott címen. Ha nem veszi át időben a csomagot, visszajuttatjuk a helyi fiókba, ahonnan visszakerül Logisztikai Központunkba.

MPL Point

A helyi pontra történő kiszállítást követően a csomag 7 munkanapig átvételre vár. Ezen idő letelte után a csomag visszakerül Logisztikai Központunkba.

DPD

Két kísérlet történik a kézbesítésre. Ha elsőre nem veszi át a csomagot a futár megkísérli a kézbesítést a következő munkanapon. Ha akkor sem sikerül az átvétel, a csomag visszakerül a DPD helyi/regionális központjába, ahol a második kísérletet követően a csomag visszakerül Logisztikai Központunkba.

GLS futár

Két kézbesítési kísérlet van. Ha először nem veszi át a csomagot, a futár másnap ismét megpróbálja kézbesíteni. Ha akkor sem veszi át újra a csomagját, azt visszaküldjük raktárunkba.

Segítségre van szüksége?
Keresse fel GYIK oldalunkat. Ott megtalálja az ügyfélszolgálat telefonszámát.
GYIK oldalra
Keressen minket
© 2023 Born2be. Minden jog fenntartva.